**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ : Θα ΄΄κατεβάσει΄΄ διαδηλωτές με στολή στο δρόμο ? Όλα είναι πιθανά !

ΠΗΓΗ : onalert




Συνάντηση με τους υπουργούς Άμυνας,Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη ζητούν οι ομοσπονδίες στρατιωτικών,αστυνομικών,λιμενικών και πυροσβεστών . Ζητούν ενημέρωση για το ασφαλιστικό ώστε να “πράξουν ανλόγως” ,όπως αναφέρουν στην ανκοίνωσή τους. Τι σημαίνει αυτό;
Στις 22 Ιανουαρίου τα διοικητικά συμβούλια όλων των ομοσπονδιών έχουν προγραμματίσει διευρυμένη συνεδρίαση. Θέλουν λοιπόν να γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης ώστε να αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν.

Ποιες μπορεί να είναι οι μορφές αντίδρασεις; Η πιο “ακραία” που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να ξαναδούμε διαδηλωτές με στολή.

Το ερώτημα είναι αν θα λάβουν απάντηση και πολύ περισσότερο πρόσκληση για συνάντηση.

Η επιστολή προς τους υπουργούς:
Προς:

1) Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ
2) Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Θεόδωρο ΔΡΙΤΣΑ
3) Τον Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,
Κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση των Προεδρείων των Ομοσπονδιών μας, συζητήθηκαν οι παράμετροι και οι επιπτώσεις των αλλαγών που επέρχονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με το προωθούμενο από την Κυβέρνηση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Προκειμένου να ενημερωθούμε με σαφήνεια για το τι προτίθεσθε να νομοθετήσετε για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, παρακαλούμε όπως άμεσα συναντηθείτε με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών μας, ώστε με τη σειρά μας, να ενημερώσουμε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων στη διευρυμένη συνεδρίαση, που θα λάβει χώρα την 22 Ιανουαρίου 2016, στην Αθήνα και να πράξουμε αναλόγως.
Με εκτίμηση,
Οι Πρόεδροι
Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Ε.Α.Π.Σ.
Π.Ε.Α.Λ.Σ.
Π.Ο.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου