**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Πολεμώντας στα Ριζά του Ολύμπου //Εγραψαν πάλι τα παιδιά της ΣΜΥ !

ΠΗΓΗ : veteranos



DSCN2793Το πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων είναι γνωστό …Εκείνο όμως που δεν είναι γνωστό η «μεταμόρφωση των Σπουδαστών» όταν χρειαστεί σε «Σκυλιά του Πολέμου» διοικώντας και διοικούμενοι !
IMG_1131Ίσως να είναι εκτός απο την εκπαίδευση και η διοίκηση δια του παραδείγματος , ίσως να είναι και κάτι άλλο που δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια ,αλλά είναι το κάτι άλλο να βλέπεις την Μεταμόρφωση των   Σπουδαστών της ΣΜΥ σε Μαχητές και ταυτόχρονα σε Ηγήτορες με Αρχές Διοικήσεως ….
SAMSUNG CSC
Πορεία στον Όλυμπο και βολή στο Οροπέδιο των Θεών…
Η διαφορά που την κάνει ο Υπαξιωματικός προερχόμενος απο τη Σχολή των Μονίμων Υπαξιωματικών είναι εμφανή στην Μονάδα του και απο την εκπαίδευση του δεν  φαίνεται να είναι τυχαίο!IMG_1184Ασθενές φύλο στη Σχολή δεν Υπάρχει όλοι για έναν και Ένας για Όλους !
IMG_1195Τέτοια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που μόνο στο άκουσμα της Θερινής Διαβίωσης κάποιος πιστεύει ότι πάνε για μπάνια !(Ο Θεός να την κάνει Θερινή)..Σπανίως βλέπουμε !IMG_1114 IMG_1117«Το κροτάλισμα των Μ-16 και η αλλαγή του οπλισμού σε Πιστόλια αναλόγως των εμφανιζόμενων στόχων συναρπαστική «
Η Αλλαγή Οπλισμού κατά την διάρκεια των βολών από Ομαδικά σε ατομικά και η ταχύτητα της αντίδρασης των Σπουδαστών ήταν κάτι το συναρπαστικό !DSCN2174 DSCN2218 DSCN2417 DSCN2421 DSCN2436 DSCN2483 DSCN2685 IMG_1164 IMG_1212
Από 30 Μαΐου έως 17 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής σε καταυλισμό στην περιοχή «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» Λιτοχώρου.
Σκοπός της θερινής εκπαίδευσης είναι:
Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής αντοχής.
Η πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων επί του εδάφους.
Η διαβίωση στην ύπαιθρο.
Η απόκτηση ικανότητας εκτέλεσης των καθηκόντων Διοίκησης Ομάδος. και καθηκόντων Βοηθού Διμοιρίτη Πεζικού – Μηχανοκίνητου Πεζικού.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιελάμβανε:
Αντικείμενα Ατομικής Τακτικής Εκπαίδευσης.
Συνεργασία Πεζικού – Τεθωρακισμένων.
Εκτέλεση ημερήσιων βολών εν στάση και εν κινήσει και βολών σε αιφνιδίως εμφανιζόμενων στόχων.
Εκτέλεση νυχτερινών βολών.
Εκτέλεση ημερήσιων και νυχτερινών βολών με πολυβόλα (ΜG3, MINIMI, BROWNING 0.50’’).
Τακτικές Ασκήσεις κλιμακίων Ομάδας και Διμοιρίας (ημερήσιες και νυχτερινές).
Τακτική Άσκηση Διοίκησης Πυρός Ομάδας.
Εκπαίδευση σε αμφίβια μέσα.
Κατασκευή πλωτής πεζογέφυρας.
Διέλευση υδάτινου κωλύματος.
Εκτέλεση πορειών και πορεία στο μονοπάτι Ε4.
Διαγωνιστική Νυχτερινή Πορεία 26 χλμ και ακολούθως με το Πρώτο Φως εκτέλεση βολής.
Σε καθημερινή βάση, εκτέλεση Σωματικής Αγωγής και διέλευση Στίβου Εμποδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου