....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Ο Χουλιαράκης εκθέτει Π. Καμμένο για ειδικά μισθολόγια. Δεν έχει στείλει ισοδύναμα !

ΠΗΓΗ :forapartida
ΣΧΟΛΙΟ : Ακόμη??? Μα χθες ..προχθές...αντιπροχθές τα βρηκε .....ο άλλος λέει ότι δεν ...???


Έκθετο άφησε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια. Παρά τα όσα στη Βουλή είχε πει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Χουλιαράκης ξεκαθάρισε ορθά κοφτά ότι το ΥΠΕΘΑ δεν έχει καταθέσει τα δικά του ισοδύναμα. «Τα ισοδύναμα θα πρέπει να αφορούν σε μέτρα μόνιμου χαρακτήρα. Κι εγώ έχω ακούσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει με νούμερα και συγκεκριμένους κωδικούς όμως ακόμα περιμένουμε να μας αποσταλούν», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή της ΝΔ, Αθανάσιου Δαβάκη.

Επίσης, ο κ. Χουλιαράκης τόνισε ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν είναι αρμόδιο για τις προτάσεις ισοδυνάμων και επανέλαβε ότι ακόμα δεν έχει λάβει από κανέναν υπουργό τα ισοδύναμα προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια. Εμφανίστηκε, πάντως, αισιόδοξος ότι θα βρεθούν, κάτι που πρέπει να έχει γίνει μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, όπως προβλέπει σχετική τροπολογία. Η απάντηση του κ. Χουλιαράκη ξένισε το στέλεχος της ΝΔ, για να του υπενθυμίσει όλα όσα ο κ. Καμμένος έχει εξαγγείλει από το βήμα της Ολομέλειας. Και εκεί ήρθε το πλήρες άδειασμα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος για μια ακόμη φορά «συνελήφθη» ανακόλουθος.

Αλέξανδρος Διαμάντης
liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου