**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Προέδρου της ΕΑΑΣ για την συγκέντρωση της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη !







Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας,
κοινοποιώ την ανακοίνωση του θέματος σε όλα τα παραρτήματα της ηπειρωτικής χώρας,προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας και όχι μόνο για την ευρεία συμμετοχή μας.Αυτονόητο τυγχάνει ότι τα μέλη από τα όμορα Παραρτήματα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν.Επίσης και όσοι συνάδελφοι βρίσκονται στην Θεσνίκη για διάφορους λόγους να συμμετάσχουν.
Η ΕΑΑΣ είναι υπεράνω των πολ. κομμάτων και ενδιαφέρεται για την προάσπιση των πάσης φύσεως θεμάτων που απασχολούν τα μέλη της,ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου
Παρακαλώ τον κ.Κράγκαρη για την περαιτέρω κοινοποίση του παρόντος.

Φιλικά & συναδελφικά.
Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
Πρόεδρος ΕΑΑΣ

  Αγαπητοί συνάδελφοι και εκλεκτά μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων.
Την Παρασκευή 9 Σεπ.2016 με πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών  οργανώσεων των Σ.Α (Π.Ο.ΑΣ.Υ & Π.Ο.ΑΞΙΑ) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (πλατεία Αριστοτέλους, Άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 18.00)

Παρακαλούνται όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ να συμμετάσχουν σε συνεννόηση με τις κατά τόπους αστυνομικές οργανώσεις ή ιδίοις εξόδοις, προκειμένου να δώσουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και να μην μας θεωρούν δεδομένους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η Συμμετοχή ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου πρέπει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, γιατί έτσι μας υπολογίζουν.

Συμμετοχή για να απαιτήσουμε άρση των ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, την ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Ν.4387/16 με βάση τον οποίο αποσυνδέονται οι συντάξεις από τους μισθούς, μας υπαγάγει στον Ε.Φ.Κ.Α. διαφοροποιεί τις συντάξεις χηρείας κ.α.

Αυτονόητο τυγχάνει ότι τα όμορα Παραρτήματα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν.

                                                                                  Για το ΔΣ/ΕΑΑΣ

                                                                           Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς
                                                                                   Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου