....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΄΄ Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ΄΄ !
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα 10:00 Στον Καθεδρικό Ι. Ναό Θείας Αναλήψεως, μετά από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα εκφωνηθεί ομιλία σχετική με την ημέρα από εκπρόσωπο των Συλλόγων Μικρασιατών.

Ώρα 10:30 Κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας από... 
  
  

τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, από τον Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή Πιερίας, τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης. Επίσης στεφάνια θα καταθέσουν εκπρόσωποι Προσφυγικών συλλόγων, καθώς και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων ή άλλων φορέων που θα θελήσουν να τιμήσουν τη γιορτή αυτή.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 11:00. Εκδήλωση για την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στον εκθεσιακό χώρο της Αστικής Σχολής (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο)

1. Χαιρετισμοί επισήμων

2. Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Μικρά Ασία ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” με χοράρχη την Μαρίκα Φωτοπούλου από τις χορωδίες του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Εφέσου ο “ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ”.

Ώρα 20:00. Παρουσίαση χορευτικών τμημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας.

1. Μουσικοχορευτική εκδήλωση με χορούς από τη Μικρά Ασία, από τα χορευτικά τμήματα Προσφυγικών Συλλόγων:

• Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας

• Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Εφέσου ο “ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ”

• Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας “ΠΙΕΡΕΣ”

• Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας

2. Έκθεση Φωτογραφίας αφιερωμένη στη Μικρασιατική Καταστροφή, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μικρασιατών Ν. Εφέσου ο “ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ” και Μικρασιατών Πιερίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου