**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

4 ΗΕΕ για όλο το στρατιωτικό προσωπικό του ΣΞ !

ΠΗΓΗ : staratalogia


Η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικού του ΓΕΣ με δύο (2) έγγραφά της, κατ΄ εντολή των κ.κ. ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, μετά από σχετικό αίτημα της ΠΟΕΣ, αποφάσισε τη χορήγηση και καταβολή τεσσάρων (4) Ημερών Εκτός Έδρας (ΗΕΕ) σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, όπως παρακάτω:

1. Το πρώτο έγγραφο (Φ.814/635/931033/Σ.7988/07 Δεκ. 16/ΓΕΣ/ΔΟΙ/2ο) αφορά: «...την καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης τεσσάρων (4) ΗΕΕ σε όλο το δικαιούμενο στρατιωτικό προσωπικό (μη συμπεριλαμβανομένων των ΔΕΑ), στους υπηρετούντες στο Νομό Έβρου, στα παραμεθόρια νησιά του Αν. Αιγαίου και στις Μονάδες Προκάλυψης για κινήσεις εκτέλεσης υπηρεσίας κατά μήνα Δεκέμβριο 2016».

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


2. Το δεύτερο έγγραφο (Φ.814/636/931409/Σ.8067/09 Δεκ. 16/ΓΕΣ/ΔΟΙ/2ο) αφορά:

«α. Όλο το δικαιούχο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί σε Μονάδες - Υπηρεσίες του ΓΕΣ, πλην Έβρου - Παραμεθόριων Νησιών του Αν. Αιγαίου - Μονάδων Προκάλυψης, για τους οποίους η υπόψη αποζημίωση έχει καλυφθεί με άλλη διαταγή.

β. Όλο το δικαιούχο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί σε Μονάδες - Υπηρεσίες των ΓΕΝ, ΓΕΑ, Προεδρίας της Δημοκρατίας, Προεδρικής Φρουράς και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(poes.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου