**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Υποψήφιος για Πρόεδρος της ΕΑΑΣ !

ΣΧΟΛΙΟ : Καλή επιτυχία !!!



Κύριοι Πρόεδροι, κ. Αντιπρόεδροι και κ.κ. μέλη των Τ.Σ. των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

Σας ενημερώνω ότι σήμερα  9 Δεκ. 2016 κατέθεσα αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου, στις επερχόμενες  αρχαιρεσίες της 19ης ΦΕΒ.2017 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης.

Η υποψηφιότητα μου βασίζεται στην αγάπη,  στην ηθική υποχρέωση, και στο αίσθημα καθήκοντος  και προσφοράς προς όλους τους συναδέλφους,  για μια Ένωση Δυνατή και Αξιοσέβαστη, Αποτελεσματική και Ανταποδοτική προς τα μέλη της, που τόσο έχουν πληγεί βάναυσα από τις  άδικες και δυσβάστακτες εις βάρος μας πολιτικές , με αποτέλεσμα να δοκιμάζομαστε  ήδη σκληρά και συνεχώς να απαξιωνόμαστε ατομικά, αλλά  και ως Ε.Α.Α.Σ.

Πέραν τούτου όμως, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για τη Πατρίδα μας και για το καθένα μας ξεχωριστά, πιστεύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και τις αστείρευτες δυνατότητες της Ε.Α.Α.Σ., είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε  ΜΑΖΙ να πετύχουμε  και να αλλάξουμε πολλά, έτσι ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία  και ελπίδα. Βαθιά πεποίθηση και πιστεύω μου είναι πως, χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ
.
Σκοπός και στόχος μου είναι στις 19 Φεβ.2017  να αλλάζουμε σελίδα, χωρίς τις παθογένειες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, προσβλέποντας  και προσδοκώντας  σε ένα καλύτερο  αύριο, να αγωνισθούμε  όλοι ΜΑΖΙ, για το κοινό μας καλό. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με μια  Ε.Α.Α.Σ.,  Τολμηρή και Σύγχρονη,  Δυνατή και Πρωτοπόρα, Αδέσμευτη και Ανεξάρτητη, Σεβαστή και Αξιόπιστη, Μαχητική και Διεκδικητική ,με Όραμα και Προοπτική, Ανοικτή στα μέλη της και κυρίως  Αποτελεσματική . Την Ε.Α.Α.Σ. που αγαπάμε και επιθυμούμε όλοι μας, την Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.

Παρακαλώ όλους σας, να ενημερώσετε όλα τα μέλη μας και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την καθολική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Μόνο έτσι, με μια  Ε.Α.Α.Σ. δυνατή και μεγάλη, θα στείλουμε ηχηρότατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αλλάζουμε, ότι είμαστε εδώ παρόντες, ότι  αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τα πάγια και διαχρονικά αιτήματα μας. Δεν ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίλυση αυτών και αντιμετώπιση που να αρμόζει στο Κύρος  στην Αξιοπρέπεια και στη Προσφορά μας .
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος.
Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ και υποψήφιος Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου