....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Υπτγος ε.α. Αριστομένης ( Μένιος ) Κράγκαρης : Υποψήφιος Αντιπρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ για τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2017 !


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
ΥΠΤΓΟΣ ε.α. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΘ. ΚΡΑΓΚΑΡΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές Οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων & Αγαπητοί συνάδελφοι του Σ.Ξ. – ΕΛ.ΑΣ (τ. Χωροφυλακής), μέλη της Ε.Α.Α.Σ.

Οι απρόβλεπτες και ταχέως εναλλασσόμενες εξελίξεις στα πολιτικοοικονομικά  δρώμενα της Πατρίδας μας, η ανεπάρκεια, οι φρούδες δεσμεύσεις και οι αθετημένες υποσχέσεις των πολιτικών ηγεσιών εις βάρος όλων εμάς (ε.ε. και ε.α Στρατιωτικούς), μας καλούν να δημιουργήσουμε μια Ε.Α.Α.Σ. αγωνιστική με αξιοπρέπεια  και όχι ένα απλό παρατηρητή των εις βάρος μας εξελίξεων

Ήρθε λοιπόν η ώρα, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. της 19ης Φεβ 2017, να ξεφύγουμε από τον κατεστημένο τρόπο διεκδίκησης των δικαίων αιτημάτων μας, να ορθώσουμε όλοι μαζί το ανάστημά μας για να δώσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλα τα κόμματα και στους κομματικούς τους μηχανισμούς,  να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ποτέ δεδομένοι, κανείς και για κανένα κόμμα, από όποια ιδεολογική αφετηρία και αν προέρχεται.

Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται η κατάλληλη εκπροσώπηση από συναδέλφους που πραγματικά θα δεχθούν την ΠΡΟΚΛΗΣΗ, από συναδέλφους που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι είναι αγωνιστές, δεν συμβιβάζονται, έχουν τη διάθεση, το δυναμισμό και τη μαχητικότητα να προσφέρουν με ανοιχτά μυαλά και νοοτροπία για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης και της υπεράσπισης των καλώς εννοουμένων συμφερόντων των Μελών της Ε.Α.Α.Σ.

Υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι, τους γνωρίζετε, στηρίξτε τους για να αποκαταστήσουν πρώτα από όλα το ΚΥΡΟΣ της Ε.Α.Α.Σ. και να παλέψουν για τα δίκαια αιτήματα μας.

Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και έτοιμος να συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα.

Θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. έχοντας πυξίδα το  <<Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ>>, τη θέληση και τη δυναμική να προσφέρω μαχητικά στον ανωτέρω σκοπό.

Ευελπιστώ στη δική σας ηθική και ουσιαστική συμπαράσταση.

Με Σεβασμό και Συναδελφική Αγάπη,
Αριστομένης Αθ.  Κράγκαρης
Υπτγος ε.α.
Υποψήφιος Αντιπρόεδρος Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου