**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο ΄΄ χάλια άρρωστος εκτυπωτάκος΄΄ που ΔΕΝ εκτυπώνει εδώ και 2 χρόνια το υπόλοιπο 50% τοτ ΣτΕ Στρκών Αποστράτων ΕΔ - ΣΑ !

ΠΗΓΗ : aeroporiapostratos

ΣΧΟΛΙΟ : Αχ αυτοί οι ΄΄αρρωστημένοι εκτυπωτές ΄΄ Κανένα ισχυρό φάρμακο δεν τους κάνει καλά !!!


ΑΝ ΑΛΗΘΕΎΟΥΝ τα δημοσιεύματα και τα Πράγματα είναι όπως τα γράφουν!!!

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο το μοίρασμα ¨καμπάνων¨ (ποινών) απ΄τον κ. Καμμένο στο 401 ΓΣΝ και την παραίτηση λόγω ευθιξίας (ΧΊΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ του) ενός Αντισυνταγματάρχη ψυχιάτρου επειδή λέει............¨αγρίεψαν¨ τα πράγματα γιατί ένας (1) εκτυπωτάκος ήταν ¨Χάλια άρρωστος ¨ στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών του Στρατιωτικού νοσοκομείου και δεν δούλευε...........

Όμως εδώ και δύο (2) χρόνια και ένας (1) άλλος εκτυπωτάκος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ -όχι σε νοσοκομείο αυτός- αλλά στο κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ).

Μαθαίνουμε ότι είναι πολύ βαριά.......¨ΧΑΛΙΑ¨........ είναι ¨πολύ άρρωστος¨και δεν εκτυπώνει στα Μηνιαία ενημερωτικά των συντάξεων των Αποστράτων και των Στρατιωτικών των Ε.Δ. και Σ.Α. το υπόλοιπο 50% της απόφασης του ΣΤΕ  που η Δικαιοσύνη της χώρας μας δικαίωσε.  

Όλοι λέει η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πρώτο τον Υπουργό μας τον κ. Πάνο προσπαθούν να τον συνεφέρουν αλλά ο εκτυπωτάκος είναι του <<θανατά>> δεν λέει να ανακάμψει...... για να εγγράψει στις συντάξεις τα μεσοσταθμικά  32 ψωροευρώ ανά απόστρατο. 

Εδώ και δύο (2) χρόνια (αλλά και κατά καιρούς)  μας βεβαιώνουν ότι ο   εκτυπωτάκος τους θα δουλέψει.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου