**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Παράδοση - Παραλαβή καρέ - καρέ σε ΄΄μάχιμο ΄΄ βίντεο από το ΓΕΣ !

ΠΗΓΗ : armynow

ΣΜΥ: Η παράδοση – παραλαβή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που κερδίζει τις εντυπώσεις αξίζει να το δείτε!
Η παράδοση – παραλαβή καθηκόντων του Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο, στον Ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού (Υπαρχηγού ΓΕΣ), Αντιστρατήγου Νικόλαου Μανούρη, αποτυπώνεται σε ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο απο το ΓΕΣ.

Αποστολή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) είναι:

Να αποδίδει στο Στρατό Ξηράς Μονίμους Υπαξιωματικούς ικανούς να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις επιχειρησιακές του απαιτήσεις και να συμβάλει στο κύρος του Σώματος των Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, με τη διατήρηση της Σχολής σε υψηλό επίπεδο.
Αυτά επιτυγχάνονται παρέχοντας:
(1)       Την απαιτούμενη στρατιωτική εκπαίδευση προκειμένου να οικοδομήσει την προσωπικότητα και τις δεξιότητες του άριστου Στρατιώτη και του ικανού Ηγήτορα στο επίπεδο του Ομαδάρχη και Βοηθού Διμοιρίτη.
(2)       Ποιοτική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, επιπέδου Γ΄ Κύκλου, σε γνωστικό φάσμα που να συμβάλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του Στρατιωτικού.

Ήρωες Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)

Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) καθιερώθηκε η Τελετή Υιοθεσίας Τάξεως (Ονομασία Εθνικού Ήρωα), προκειμένου να εξασφαλισθεί η διατήρηση της στρατιωτικής παράδοσης και η αναβίωση της ιστορικής κληρονομιάς του Ελληνικού Στρατού.
Κάθε Τάξη Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) ονομάζεται με το όνομα ενός Ήρωα, ο οποίος διακρίθηκε για εξαιρετικά ηρωικές πράξεις κατά τους αγώνες του Έθνους.
Με αυτόν τον τρόπο οι Σπουδαστές μελετούν σε βάθος τη ζωή του Ήρωα, ο οποίος καθιερώνεται στην Τάξη τους και τον θεωρούν σαν μέλος της.
ΤΑΞΗ 2001 – ΣΤΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ
ΤΑΞΗ 2002 – ΣΧΗΣ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΤΑΞΗ 2003 – ΤΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ
ΤΑΞΗ 2004 – ΑΝΤΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΙΩΣΗΣ
ΤΑΞΗ 2005 – ΑΝΤΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ
ΤΑΞΗ 2006 – ΑΝΤΓΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΤΗΣ
ΤΑΞΗ 2007 – ΥΠΤΓΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΞΗ 2008 – ΑΝΤΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΞΗ 2009 – ΣΧΗΣ (ΠΖ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΛΗΣ
ΤΑΞΗ 2010 – ΣΧΗΣ (ΠΖ) ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΤΑΞΗ 2011 – ΑΝΤΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ
ΤΑΞΗ 2012 – ΑΝΤΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΩΝ
ΤΑΞΗ 2013 – ΑΝΤΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ
ΤΑΞΗ 2014 – ΕΠΧΙΑΣ (ΜΧ) ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
ΤΑΞΗ 2015 – ΑΝΤΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΝΩΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου