....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

"Πάλι καλά που παίρνετε αυτά που παίρνετε.."!!! Κυνικότατη η διευθύντρια του Χουλιαράκη στους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας

ΣΧΟΛΙΟ :::: Καλέ κυρία.....από την τσέπη σας μας τα δίνετε ?????

Το πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι θα μπορούσε να είχε ερμηνευτική εφαρμογή στην προχθεσινή αιφνιδιαστική κατάληψη του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη από τους επικεφαλής των συνδικάτων των σωματείων ασφαλείας.

Η διευθύντρια του γραφείου του, με εμφανώς προκλητικό ύφος, φέρεται να είπε στους συνδικαλιστές ότι "πάλι καλά που παίρνετε αυτό που παίρνετε", εννοώντας το 50% της μισθολογικής αποκατάστασης μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr παρότρυνε τους κορυφαίους εκπροσώπους του ένστολου συνδικαλισμού να μην ξεχνούν πως η παρούσα κυβέρνηση διατήρησε την μισθολογική κατάσταση ως έχει ενώ θα μπορούσε να κόψει την παροχή με δεδομένο όπως είπε ότι η κατά το ήμισυ αποκατάσταση έγινε με υπουργική απόφαση, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση των συνδικαλιστών, πως έγινε με νόμο, κάτι που προφανώς αγνοούσε.
Για τα 600.000.000 ευρώ που υπολογίζεται το κόστος της πλήρους μισθολογικής αποκατάστασης είπε πως "προτιμήσαμε να τα δώσουμε σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στη μορφή του κοινωνικού επιδόματος", για ν' υπάρξει η ανταπάντηση ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προβλέψει κοινωνικό μέρισμα και για τους χαμηλόμισθους ένστολους, χωρίς να υπάρξει καμία ανταπάντηση.
Η κυνική γραμματέας είπε στους συνδικαλιστές πως ο υπουργός θα τους δεχτεί για ενημέρωση όταν υπάρξει πρόοδος στην κατάρτιση του νέου μισθολογίου.
http://www.bloko.gr/2017/02/blog-post_360.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου