**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Στρατηγός ρωτάει το υπουργείο Εργασίας αν ισχύουν οι νόμοι! – Νέα τακτική στο ΥΠΕΘΑ !

ΠΗΓΗ : armynow

Το ΥΠΕΘΑ εγκαινιάζοντας νέα τακτική, έστειλε Στρατηγό στο υπουργείο Εργασίας για να βεβαιωθεί ότι ισχύουν οι νόμοι! Θα το κάνει και σε άλλα υπουργεία;
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Νέα τακτική εγκαινιάζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Στρατηγός Πρασσάκης πήγε σήμερα το υπουργείο Εργασίας για να ρωτήσει εάν ισχύει ο νόμος Κατρούγκαλου!
Είχε προηγηθεί επιστολή της ΓΔΟΣΥ με το ίδιο θέμα. Μάλιστα, ζήτησε και πήρε γραπτώς από το υπουργείο Εργασίας ότι ισχύουν οι νόμοι που ψηφίζονται στη Βουλή!
Πιο συγκεκριμένα τον διαβεβαίωσαν ότι ο νόμος Κατρούγκαλου είναι σε ισχύ και πως οι χήρες των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση ελικοπτέρου, θα πάρουν τη σύνταξη που προβλέπεται.
Βέβαια η σύνταξη που προβλέπεται είναι η μισή από τη σύνταξη που θα έπαιρνε το στέλεχος εάν έβγαινε κανονικά στη σύνταξη.
Το ερώτημα εδώ είναι γιατί πηγαίνει ένας στρατηγός από ένα υπουργείο να ρωτήσει στο άλλο υπουργείο εάν ισχύουν οι νόμοι που ψηφίζει η Βουλή;
Πρόκειται για νέα τακτική του ΥΠΕΘΑ; Θα στέλνει και σε άλλα υπουργεία στρατηγούς να ρωτούν εάν ισχύουν οι νόμοι που ψηφίζονται από την κυβέρνηση; Αυτό θα παραμείνει ένα μυστήριο.
Ένα ερώτημα που θα πρέπει να τεθεί στο ΥΠΕΘΑ πάντως είναι το ακόλουθο:
Στην περίπτωση της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο, που έγινε προ του νόμου Κατρούγκαλου, είχε πάρει πρωτοβουλία να προαχθούν οι φονευθέντες αξιωματικοί στον ανώτατο βαθμό κι έτσι η κουτσουρεμένη σύνταξη που θα λάβουν οι χήρες θα ήταν κάπως πιο μεγάλη.
Θα κινηθεί και σε αυτή την περίπτωση ανάλογα, ή μήπως το θέατρο του παραλόγου με στρατηγό να ρωτά αν ισχύουν οι ψηφισθέντες νόμοι είναι για να καλύψει την περίπτωση αυτή;
Καθώς οι χήρες των στρατιωτικών που φονεύθηκαν, αν δεν γίνει μετά θάνατον προαγωγή τους σε ανώτατο βαθμό, στην πραγματικότητα θα πάρουν ψίχουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου