**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ειδικά μισθολόγια: ΟΛΑ τα άρθρα για τους στρατιωτικούς – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΗΓΗ : armynow

Ειδικά μισθολόγια: Κατατέθηκε νύχτα το νομοσχέδιο! Δείτε αναλυτικά όλα όσα προβλέπει για τους στρατιωτικούς με πίνακες και την έκθεση από το ΓΛΚ
 Αργά το βράδυ του Σαββάτου, κατατέθηκε στη Βουλή, το σχέδιο νόμου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας Ελλάδας-θεσμών για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.
Περιλαμβάνει μείωση του αφορολόγητου ορίου, περικοπές στις συντάξεις, και αλλαγές σε εργασιακά, ενεργειακά και Δημόσιο.
Το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει επίσης υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα ως το 2021.
Το νομοσχέδιο έχει τίτλο: “Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις”. 
Θα εισαχθεί για συζήτηση με την διαδικασία του επείγοντος στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, την προσεχή Δευτέρα και η συζήτηση σε αυτές θα συνεχιστεί και την Τρίτη. 
Την Τετάρτη, το σχέδιο νόμου θα εισαχθεί στην Ολομέλεια, ενώ η ψηφοφορία για την υιοθέτησή του θα γίνει την Πέμπτη 18 Μαΐου.
Δείτε άρθρο προς άρθρο τι προβλέπει για τους στρατιωτικούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου