**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Επίσκεψη Δημοτικού Συμβούλου στο Παράρτημα !

Την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 , μας επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το μέλος  της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης  κύριος Χατζηκώστας Γεώργιος , συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Παραρτήματός μας Λοχαγός ε.α. Τεκτονίδης Ιωάννης, για μία σύντομη ενημέρωση γενικών θεμάτων .

Στην παρέα μας βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Επχος ε.α. Αντώνιος Λαγογιάννης  καθώς επίσης   και ο εκπρόσωπος του Ναυτικού ( πάντα ευπρόσδεκτος και ενεργό μέλος μας )   Αντιπλοίαρχος ε.α. Ζησιμόπουλος Δημήτριος.

Φυσικό και λογικό σε μία χαλαρή συζήτηση και  σε ώρα που το επέτρεπε κεράσαμε και το ανάλογο τσιπουράκι στους καλεσμένους μας . Τουλάχιστον αυτό επιβάλλει το Savoir Vivre  και αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε !!!

Πάντα τέτοια σε μια εποχή που χρειάζονται καλές και γόνιμες  συζητήσεις.

Ευχαριστούμε τους παρευρισκόμενους και ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες συναντήσεις από πολλούς και διάφορους φορείς της Κατερίνης. Όλοι τους είναι ευπρόσδεκτοι και δεκτικοί. Το Γραφείο μας και η πόρτα του Προέδρου επιβάλλεται να είναι ανοιχτή προς και σε όλους .

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου