**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ο Ατσάλινος Θώρακας της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου !

ΠΗΓΗ : kranos


Εντυπωσίασε τους πάντες και απέσπασε ευμενή σχόλια για την επιχειρησιακή της ετοιμότητα και όχι μόνο, η 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου, η οποία πραγματοποίησε άσκηση στο πεδίο βολής της περιοχής.

Σκοπός... 

 
 
της ασκήσεως, ήταν να γίνει πράξη η Ακαδημαϊκή και Στρατιωτική εκπαίδευση των νέων Ανθυπολοχαγών, που φοιτούν στα τμήματα βασικής εκπαίδευσης των σχολών εφαρμογής.

''Η οργάνωση του τακτικού συγκροτήματος, η πειθαρχία πυρός, η ακρίβεια πυρός, η ταχύτητα, η εμφάνισή σας, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι, το προσωπικό μας είναι το καλύτερο οπλικό σύστημα'', τόνισε στην ομιλία του ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος παρακολούθησε την άσκηση.

''Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για το σύνολο του προσωπικού που συμμετείχε στην άσκηση αλλά και μεγάλη τιμή γιατί παρουσιάσαμε τις δυνατότητες των μέσων που έχουμε για την εκτέλεση της αποστολής μας, εφαρμόζοντας το δόγμα του Αρχηγού μας για ένα στρατό με πανίσχυρη αποτρεπτική δύναμη'' ανέφεραν τα στελέχη της 24ης ΤΘΤ, μιας από τις πιο μάχιμες τεθωρακισμένες ταξιαρχίες του Ελληνικού Στρατού, που με τη συνεχή καθοδήγηση ενός εξαίρετου Διοικητή και ανθρώπου, του Ταξιάρχου Ιωάννη Βασιλάκη, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο της επιχειρησιακής της ετοιμότητας.

Δείτε βίντεο από την εκπομπή με Αρετή και Τόλμη, όπου έγινε ξεχωριστή παρουσίαση στην άσκησή του Λιτοχώρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου