**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ο Οικονομικός Σύμβουλος των 3 ΕΑΑ υπέστη θύμα οικειοποίησης πνευματικής του εργασίας !

Τίτλος : Ο Οικονομικός Σύμβουλος των Ε.Α.Α. υπέστη θύμα οικειοποιήσης πνευματικής του εργασίας. Ο κ.ΙΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, όπως έγραψε σε σελιδα κοινωνικης δικτύωσης, διαπιστωσε μετά λύπης του, πως η γνωστη εργατολογος κ. Ασημακοπουλου, κατά την παρουσία της στο κανάλι "Ε" και στην εκπομπή της κ. Μαυραγάνη την 17/6/2017, είχε παρουσιάσει το σύνολο της αρθρογραφίας του στο ένθετο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της 2ας Ιουνιου 2017 (καθως και προγενέστερης τηλεοπτικής του εμφάνισης στο αρτ channel), χωρις να ανφέρει την πηγή και ουσιαστικά οικειοποιηθηκε το άρθρο-δημοσίευσή του. Για του λογου το αληθές παραθέτει το ενθετο της εφημέριδας, την τηλεποτπική του εμφανιση και ζητά δημόσια αποκατάσταση. Ηδη πάντως η δημοσιογραφος κ. Μαυραγάνη, αναγνώρισε το δικαιο του και του ζητησε συγνώμη.

ΣΧΟΛΙΟ : Καλό είναι να αναφέρουμε  τις πηγές μας και ακόμα καλλίτερο και πρέπον είναι να ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ... Μία λέξη μικρή με μεγάλη σημασία όμως !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου