....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Με κριτήρια και όχι με βαθμό Αποστρατείας …Οι επιλογές της ΕΑΑΣ!

ΠΗΓΗ : Veteranos.gr
ΣΧΟΛΙΟ  :
Καλή επιτυχία στους επιλεγέντες από την κεντρική ΕΑΑΣ και ας αφιερώσουν λίγο χρόνο για το καλό όλων !
DSC04315Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά και ίσως να διαβάσουμε ακόμη περισσότερο πριν το εκλεγμένο Δ.Σ της ΕΑΑΣ αποφασίσει και διορίσει εκπροσώπους στα κατά τόπους παραρτήματα της ΕΑΑΣ!

Μας μετέφεραν οτι δεν πρέπει να παραδοθούν «άκουσο-άκουσον» σε Λοχίες τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ αλλά να επιλεγούν Ανώτατοι Αξιωματικοί (το αναφέρουμε με επιφύλαξη ) …Λές και πρόκειται να διοικήσουν Στρατιές ,Συντάγματα και Μεραρχίες !

Να θυμηθούμε ότι τουλάχιστον τρία Παραρτήματα της ΕΑΑΣ Πιερίας ,Τρικάλων και Καρδίτσας λειτούργησαν άψογα την προηγούμενη 3ετία, έχοντας Επικεφαλής Προέδρους προερχόμενους απο την ΣΜΥ …Για να προσέχουμε τι λέμε …

Οι Συνάδελφοι που επιλέξαμε εμείς να μας εκπροσωπήσουν θα επιλέξουν με το Βαθμό των ε .α Συναδέλφων ποιοι είναι οι κατάλληλοι να επανδρώσουν τα Τοπικά Συμβούλια  και όχι το μέχρι τώρα έργο τους  και την  αποδοχή που έχουν απο την  Κοινωνία ;

Δεν θα έχουν ώς πρότυπο την εκτίμηση που έχουν τα πρόσωπα αυτά στην Τοπική Κοινωνία και αφού σκεφτούμε οτι οι Εκπρόσωποι αυτοί θα κινηθούν εντός των Πολιτών και όχι στα Στρατόπεδα ;

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά τα περίεργα αλλά καλά θα κάνουν κάποιοι να μην επικαλούνται και το έργο που έκαναν εντός Στρατεύματος γιατί θα γελάσει κάθε πικραμένος …Αν μαθευτούν κάποια πράγματα !

HǍmӵ㪝��𼳴񡴹�존骾��ュ͡�ュe񯰯񟡲.(EUROKINISSI)
Να θυμηθούμε οτι στους αγώνες των Αποστράτων κάποιοι Στρατηγοί τους έβλεπαν απο την τηλεόραση ;

Ο λόγος που τα αναφέρουμε είναι επειδή και κάποιοι Συνάδελφοι προερχόμενοι απο τη ΣΜΥ μας εξέφρασαν τα δικά τους παράπονα ,σύμφωνα με όσα διαρρέουν  απο τα Κεντρικά της ΕΑΑΣ!

Έχουμε στη διάθεση μας και θα αναρτήσουμε τις σκέψεις ενός Αξιωματικού προερχόμενου απο την ΣΜΥ που εκφράζει και το δικό του παράπονο ….

Προτείνοντας να τον κρίνουν από το Κοινωνικό του έργο και την  προσφορά στην Υπηρεσία των Αποστράτων Συναδέλφων που εκπροσωπεί  και όχι απο τον Βαθμό της Αποστρατείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου