**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Απόστρατοι :H «Μάχη του Κάμπου» παίρνει δραματική μορφή !

ΠΗΓΗ : veteranos.gr


Δραματική μορφή φαίνεται να  παίρνει η «Μάχη του Κάμπου» με τους Αποστράτους να είναι υπ ατμό και με τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Ροζή να τρέχει και να μην  φτάνει! Ο λόγος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα υπόλοιπα μέτωπα  σχετικά με τις τοποθετήσεις των Τ.Σ των Παραρτημάτων έχουν κλείσει ,Η Μάχη του Κάμπου καλά κρατεί και δείχνει οτι μέχρι αύριο το βράδυ που είναι η τελική συνεδρίαση της ΕΑΑΣ  …να πέσουν κορμιά !



Ο λόγος για για τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ  των Τρικάλων ,της Λάρισας και του Βόλου …Ενώ στην Καρδίτσα ο Συνταγματάρχης Καραίσκος θα είναι ισόβιος !

Τα προγνωστικά παίζουν και δύσκολα θα  μάθουμε ή και να προβλέψουμε τις ψήφους του 11μελούς συμβουλίου της ΕΑΑΣ …Αν και οι πληροφορίες υπάρχουν ,εμείς δεν θα διακινδυνέψουμε να προλάβουμε τις αποφάσεις και την «ψηφοφορία » του Δ.Σ της ΕΑΑΣ!

Αντε να τελειώνουμε γιατί ο Ιούλιος μέσιασε και  μερίδα Αποστράτων  το μόνο που τους νοιάζει  φαίνεται να είναι τα ΚΑΑΥ …Για τους αγώνες  για τα ασφαλιστικά  και αυτά που διεκδικεί η ΕΑΑΣ δεν τους βλέπουμε να τρέχουν …Αλλά αυτά θα πούμε μια άλλη φορά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου