....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση ΄΄Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας΄΄logo3alogo1alogo2a 

25 Νοε 2013

Δελτίο Τύπου
    

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Ι.Μ.Α., ΤΟ Ι.Μ.Μ.Α. ΤΟ Π.Μ. ΚΑΙ ΤΟ Γ’ Σ.Σ.
Έκθεση με «Κειμήλια Απελευθέρωσης της Μακεδονίας» στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου
Την Κυριακή 01 Δεκ 2013 στις 11:00 
Η έκθεση « Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας – Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 – 13», εγκαινιάζεται την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στις 11.00 το πρωί, στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (κόμβος Λιτοχώρου), παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου. 
Τα κειμήλια θα φιλοξενηθούν από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου  έως και το Σάββατο 14 Δεκ 13. Κατά το διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων, το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου θα παρέχει τη δυνατότητα σε δημότες, σε σχολεία και φορείς, να επισκεφθούν τα πολύτιμα εκθέματα, καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως και τις 17:00 το απόγευμα.
Την έκθεση διοργανώνει το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Πολεμικού Μουσείου και το Γ’ Σώμα Στρατού καθώς και με την ευγενική συμμετοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου