....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Ερώτηση και Απάντηση


Τα συμπεράσματα δικά σας .....

 • Πέμπτη
 • Giorgos Chatzimallis
  Giorgos Chatzimallis
  Καλησπέρα κ.Καστραντά . Παράκληση αν λέγεται ετσι, ψηφίστε στο eaaspierias.blogspot.gr αν θέλετε να γινονται εκλογες και στα παραρτηματα για το ΔΣ αυτων και όχι να γινεται η τοποθέτηση αυτων από το ΔΣ της ΕΑΑΣ.  Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

 • Παρασκευή
 • Stelios Kastrantas
  Stelios Kastrantas
  Αγαπητέ κ. Χατζημαλλή, Είναι κρίμα ότι η ΕΑΑΣ ,παρά τις δεσμεύσεις του νυν προέδρου της, δεν κατάφερε μέχρι τώρα να προχωρήσει στην αναθεώρηση του αναχρονιστικού ΝΔ 1171/72 προκειμένου να μετεξελιχθεί σε μία ένωση με σύγχρονη δομή και δημοκρατικές λειτουργίες σε όλα τα επίπεδα. Είναι προφανές ότι οι αγκυλώσεις και η νοοτροπία του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" που απορρέουν από το παραπάνω ΝΔ ,έχουν απαξιώσει την ΕΑΑΣ στα μάτια του συνόλου των συναδέλφων ιδίως των νέων.Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι η ΕΑΑΣ έχει καταφέρει να μετατρέπει τα αυτονόητα σε ακατανόητα , τα απλά σε πολύπλοκα και τα εύκολα σε δύσκολα. Η ανάδειξη των προέδρων των τοπικών παραρτημάτων μέσα από εκλογές θα έπρεπε να θεωρείτο αυτονόητη διαδικασία η οποία θα διευκόλυνε τα πράγματα και δεν θα δημιουργούσε εντάσεις. Παραθέτω άρθρο μου που έγραψα αμέσως μετά τις προηγούμενες εκλογές της ΕΑΑΣ όπου επισημαίνω ορισμένα πράγματα τα οποία τότε ευελπιστούσα ότι ο τότε νέος πρόεδρος ,σύμφωνα με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τις προς εμένα διαβεβαιώσεις,θα διόρθωνε. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά απογοητεύθηκα. Να είστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου