**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΑΑΣ Καστοριάς





Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Παράρτημα Νομού Καστοριάς στις 18 Ιαν. 2014, σε μία σεμνή τελετή στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου, προέβη στην κοπή βασιλόπιτας προς τα μέλη της, καθώς και φίλους του Παραρτήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Σαββόπουλος Δημήτριος, η Βουλευτής Ν.Δ. του Νομού Καστοριάς κα. Αντωνίου Μαρία, ο Ταξίαρχος Διοικητής του 15ου Συντάγματος Πεζικού, κ. Γρηγοριάδης Γρηγόριος, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών κ. Ζακοντίνος, ο Στρατηγός και πολεμιστής 1974 κ. Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος εκ μέρους της Ε.Α.Α.Σ. Αθηνών και άλλοι επίσημοι. 

Το Παράρτημα Καστοριάς λειτουργεί από μηνός και πλέον στα νέα του γραφεία, σε κεντρικό και προσβάσιμο σημείο της πόλεως, στο νέο εμπορικό κέντρο. Ήταν απαίτηση δεκαετιών. Την πρωτοβουλία του Παραρτήματος,  στήριξε ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου