**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Έπεσαν οι μάσκες στην Κυβέρνηση...Δεν μιλήσαμε ποτέ για Αποστράτους




_
    imagesΣτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star tv o κεντρικός σχολιαστής Κος Ν.Χατζηνικολάου δέχθηκε ένα sms , από κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος που μεταξύ των άλλων του έγραφε, «τέλος δεν μιλήσαμε ποτέ για τους απόστρατους  για να πάρουν κάτι, θα έπρεπε αυτό να συνδέεται με την μισθοδοσία των ε.ε. ενστόλων ,ενώ στην περίπτωση μας πρόκειται για ένα συμβολικό επίδομα σεβασμού στο έργο τους»!!!

Αλήθεια τώρα το κορυφαίο (!!!) κυβερνητικό στέλεχος θυμήθηκε ότι η σύνταξη των αποστράτων είναι στενά συνδεδεμένη με το μισθολόγιο των ε.ε. συναδέλφων,όταν μας έκαναν διπλές, παράνομες μειώσεις στις συντάξεις το είχαν ξεχάσει;;;;
Υπενθυμίζουμε στο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ότι:

Δεν είμαστε ένστολοι αλλά απόστρατοι (τον προτρέπουμε να το ψάξει λίγο και θα καταλάβει ότι ο όρος αυτός είναι μειωτικός για τους Στρατιωτικούς που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του Κράτους).

Δεν διεκδικούμε κάτι από το φιλοδώρημα του πλεονάσματος, αλλά διεκδικούμε την απονομή δικαιοσύνης και την πιστή και πλήρη εφαρμογή της αναμενόμενης απόφασης του ΣτΕ.

.  Οι απόστρατοι έχουν πλεόνασμα οργής και πίκρας από τις στοχευμένες άδικες,οικονομικές και μειωτικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια.

Το «θηρίο» που λέγεται  απόστρατος έχει ξυπνήσει από το λήθαργο που ευρίσκετο  και δεν είναι πια δεδομένο,υποταγμένο, άβουλο και άπραγο στις ορέξεις των κυβερνώντων και διψάει για δικαιοσύνη και αποκατάσταση.
http://eaasartas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1243.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου