**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εγγραφές στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ και άλλων Αξκών (Ναυτικού - Αεροπορίας)







Πρόσκληση συναδέλφων ε.α. Πολεμικού Ναυτικού- Πολεμικής Αεροπορίας που διαμένουν μόνιμα στον Ν. Πιερίας για την ένταξή τους στην ΕΑΑΣ Κατερίνης.
Το Παράρτημά μας κινούμενο στα πλαίσια πάντα του ανθρώπινου δυναμικού και της συναδελφικότητας, προσκαλεί όλους τους ε.α. συναδέλφους του ΠΝ και της ΠΑ που διαμένουν στον Νομο Πιερίας να ενταχθούν εφόσον το επιθυμούν στην ΕΑΑΣ Κατερίνης. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε στα Γραφεία μας ( ΕΙΡΗΝΗΣ 9 πάνω από το Ταχυδρομείο Κατερίνης και στον 1ο Όροφο)  και να εγγραφείτε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ/ΕΑΑΣ όπως φαίνεται παρακάτω :
                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ε.Α.Α.Σ.
 
Ύστερα από έγγραφο  του Παραρτήματος  ΕΑΑΣ Νομού  Άρτας , με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ενέγραψε ως μέλη της τον Επισμηναγό ε.α. Τσάκαλο Χρυσόστομο του Βασιλείου και τον Ανθυποπλοίαρχο (ΠΥ) ε.α. Μαυρίκη Νικόλαο του Βυσσαρίωνα.
 
Η εγγραφή στο δυναμικό του Παραρτήματος έγινε σύμφωνα με την παράγραφο 4 του ΝΔ 1171/1972 και με την προϋπόθεση οτι θα διατηρήσουν  τις ήδη εκδοθήσες ταυτότητές τους από τις ενώσεις στις οποίες υπάγονται.
 
Η ΕΑΑΣ συγχαίρει τους δύο Αξιωματικούς άλλων κλάδων των ΕΔ να ενταχθύν στην δύναμη των Παραρτημάτων της στη περίπτωση μόνο που δεν υπάρχουν παραρτήματα των κλάδων τους στην περιοχή που κατοικούν.
 
Το αυτό ισχύει και για τα μέλη της ΕΑΑΣ να ενταχθούν στις άλλες δύο ενώσεις (ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ) εφόσον η ΕΑΑΣ δεν έχει παράρτημα στον υπ' όψη νομό , αλλά αντιθέτως έχουν οι δύο ενώσεις .

                                                                                                  ΕΑΑΣ/Πρόεδρος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου