**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πλεόνασμα θυμού στις ΕΔ : ΄΄ Το ΥΠΟΙΚ έκανε του κεφαλιού του ΄΄ !



21.03.2014 | 00:01
Image
“Του κεφαλιού του” ως συνήθως ειδικά σ΄ ότι έχει να κάνει με τις Ένοπλες Δυνάμεις έκανε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Και τελικά γι΄ αυτό “εισπράττει” και πλεόνασμα δυσαρέσκειας και παραπόνων από τους στρατιωτικούς. Ο τρόπος με τον οποίο αποφασίστηκε να γίνει το “μοίρασμα” των 500 ευρώ αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις άδικος και σίγουρα διαφορετικός απ΄ αυτόν που είχαν στο μυαλό τους οι επιτελείς του ΥΠΕΘΑ.

Ρωτήθηκαν από τους οικονομικούς “εγκεφάλους” της πλατείας Συντάγματος; “Ακροθιγώς” ,λένε πληροφορίες του Onalert, επιδεικνύοντας πάλι μια ανεξήγητη αλαζονεία. Οι προτάσεις που υπήρχαν από στρατιωτικούς που γνωρίζουν ασφαλώς πολύ καλύτερα το στράτευμα απ΄ ότι οι οικονομικοί σύμβουλοι που πιθανόν να έχουν υπηρετήσει εντός Αθηνών.

Το βασικό σκεπτικό των στρατιωτικών ήταν ότι το όποιο πλεόνασμα θα έπρεπε να δοθεί στοχευμένα σε προσωπικό που υπηρετεί σε ακριτικές μονάδες και αποδεδειγμένα περνά δύσκολα. Αξιωματικοί που αναγκάζονται να μένουν σε τρώγλες με τις οικογένειές τους για να γλιτώσουν μερικά ευρώ τουλάχιστον από το ενοίκιο. Στελέχη που προτίμησαν να αφήσουν τις οικογένειές τους στα “πατρικά σπίτια” για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα.

Όπως φάνηκε για μια ακόμη φορά και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό οι “οικονομικοί εγκέφαλοι” δεν μπορούν με τίποτα να μάθουν ότι μποροστά όχι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι. Τι έκαναν; Είδαν στα “συστήματά” τους ποια είναι η πλειοψηφία του μισθολογίου στις ΕΔ και επέλεξαν το…στόχο. “Οσοι παίρνουν μικτά από 1500 και πάνω δεν θα πάρουν ούτε ευρώ”.

Αποτέλεσμα; Τα διαβάσατε στο Onalert. Πολύτεκνη οικογένεια ΕΠΟΠ που υπηρετεί στη μεθόριο δεν …δικαιούται επίδομα!

ΠΗΓΗ : Onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου