**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Απάντηση ΥΦΕΘΑ επί προτάσεων της ΠΟΣ για το ΜΤΣ

 Ανταποκρινόμενος ο ΥΦΕΘΑ κ. Δαβάκης Αθανάσιος σε επιστολές της ΠΟΣ που αφορούσαν τη λήψη μέτρων για αύξηση των πόρων του ΜΤΣ, μας απέστειλε την από 7 Μαρτίου 2014  επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε.

                                                                                                            Αθήνα 7 Μαρτίου 2014

Ταξίαρχο ε.α.
Κύριο
Βασίλειο Νικολόπουλο
Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Με αφορμή τα διαλαμβανόμενα στις από 12 Δεκ 2013 και 24 Φεβ 2014 επιστολές σας, θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον σας, σε θέματα που αφορούν και απασχολούν τα μέλη σας.

Επισης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι :

Οι προτάσεις σας έχουν προωθηθεί αρμοδίως  για περαιτέρω επεξεργασία και ανάληψη σχετικών ενεργειών, γνωρίζοντάς σας ταυτόχρονα ότι ορισμένες εξ' αυτών έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο Σχέδιο Νόμου το οποίο βρίσκεται για επεξεργασία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας υπέρ των μετοχομερισματούχων  τους, αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για την Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία  του ΥΕΘΑ. Στην κατεύθυνση αυτή υφίσταται στενή συνεργασία με τον ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο ως τον καθ' ύλην αρμόδιο για την προώθηση νομοθετικών πρωτοβουλιών , καθώς και με τον αρμόδιο Αναπληρωτή  Υπουργό του ΥΠΟΙΚ κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Η Πολιτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ είναι ανοικτή σε κάθε πρόταση που αφορά σε θέματα που απασχολούν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία  Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία χειρίζεται με τη δέουσα προσοχή και προσπαθεί για την υλοποίησή τους, μέσω θεσμικών διαδικασιών.

                                                                                                 Με τιμή
                                                                                       Αθανάσιος Π. Δαβάκης
                                                                                                 ΥΦΕΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου