**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μήνυμα Υπτγου ε.α. Δανιά Ευαγγέλου εκλεγέντος Προέδρου της ΕΑΑΣ




Σεβαστοί,εν αποστρατεία κ.κ Αρχηγοί\Γ.Ε.ΕΘ.Α.-Γ.Ε.Σ.-ΕΛ.ΑΣ.

Σεβαστοί μου,εν αποστρατεία Στρατηγοί του Στρατού Ξηράς και της ΕΛ.ΑΣ.

Αγαπητές(οί) μου,εν αποστρατεία συνάδελφοι του Σ.Ξ.και της ΕΛ.ΑΣ,όλων των προελεύσεων και κατηγοριών,χωρίς καμία διάκριση,αγαπητοί φίλοι και συμμαθητές.

Αγαπητά μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων.

Είμαι ευγνώμων προς όλες(ους) σας,γιατί με την θετική σας ψήφο με εκλέξατε Πρόεδρο του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ,σας ευχαριστώ και σας διαβεβαιώ ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.Η εμπιστοσύνη σας με τιμά όλως ιδιαιτέρως και μου προσθέτει,ευθύνες τις οποίες είμαι έτοιμος να αναλάβω.

Τούτη την στιγμή θέλω να ευχαριστήσω και όσες(ους) δεν με ψήφισαν,γιατί συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία αφύπνισαν πολλούς φορείς,με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν και να ασχοληθούν με τον μεγάλο γίγαντα στο χώρο των εν αποστρατεία αξκών ,την Ε.Α.Α.Σ δηλαδή.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ευθύς με την προκήρυξη των εκλογών σας απηύθυνα επιστολή,περί καθολικής ει δυνατόν συμμετοχής μας στις εκλογές,γιατί πίστευα και πιστεύω η συμμετοχή είναι αυτή που καθορίζει την στάση των κρατούντων έναντι ημών.Σ’αυτές τις εκλογές είχαμε επιπλέον συμμετοχή χιλίων πεντακόσιων συναδέλφων,αυτό είναι ένα μικρό καλό σημάδι ,που θα επιδιώξουμε κατά την διάρκεια της Προεδρίας μου να το διευρύνουμε.Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να αφήσουμε την άνεση και την κριτική της πολυθρόνας,η οποία είναι ανούσια χωρίς την συμμετοχή μας.

Στην εκλογική διαδικασία εισήλθα μόνος μου χωρίς ομάδα,γιατί εσείς έπρεπε να επιλέξετε τους καλύτερους και αυτό αβίαστα μπορώ να πώ ότι το πράξατε με μεγάλη επιτυχία.Το νέο Δ.Σ της ενώσεώς μας αποτελεί κράμα της εμπειρίας \σοφίας των παλαιοτέρων μελών ,αλλά και του ενθουσιασμού,της προς το συνάδελφο προσφοράς,των νεοεκλεγέντων μελών.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας διαβεβαιώ ότι στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε και που εκτιμάται ότι θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο,θα καταβάλω παν το ανθρωπίνως δυνατόν μαζί με τα μέλη του Δ.Σ,να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του Προέδρου του Δ.Σ της Ενώσεως.Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά ΕΝΩΜΕΝΟΙ υπό την ένωση,η οποία είναι το θεσμικό μας όργανο ως Ν.Π.Δ.Δ.και στην οποία έχουν θέση όλοι χωρίς καμία εξαίρεση.

Η Ε.Α.Α.Σ είναι το σπίτι όλων μας και μας χωράει όλους.Να ξεχάσουμε ότι μας χωρίζει να συστρατευθούμε και να κάνουμε πράξη το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’ ,παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές μας.Στην ένωση πρέπει να επιλύονται όλα με σεβασμό χωρίς ακρότητες και προσβολές.

Τέλος,καλώ όλους τους διατελέσαντες Αρχηγούς,όλα τα προβεβλημένα στελέχη του Σ.Ξ.και των Σ.Α,αλλά και τα μέλη της ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων,να είναι στο πλευρό της Ε.Α.Α.Σ.

Φιλοδοξία μου είναι σε αγαστή συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ.να διατηρήσουμε την ένωση πέρα και έξω από τα πολιτικά κόμματα,να την καταστήσουμε  Ισχυρή-Διεκδικητική και Θεματοφύλακα των καλώς εννοουμένων συμφερόντων όλων μας,επίσης να της προσδώσουμε την Αίγλη και το Κύρος που της αναλογεί.

                               ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.


                                                                                            Υποστράτηγος ε.α Ευάγγελος Ν.Δανιάς.

                                                                                  Αντιπρόεδρος-Εκλεγείς Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου