....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Έρχονται αλλαγές στις ΕΔ




Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις κρίσεις τις ΕΔ και η αύξηση των ανώτατων αξκων, σε ορισμένα Επιτελεία, φέρουν όπως φαίνεται εξελίξεις στις ΕΔ.

Ο σχεδιασμός που υπήρχε τα τελευταία χρόνια και... παρέμεινε στα συρτάρια, για την αναδιοργάνωση μάλλον θα αρχίσει να εφαρμόζεται σταδιακά από φέτος.

Η έντονη δυσαρέσκεια ορισμένων απόστρατων αξιωματικών για τις απαράδεκτες καταστάσεις που επικράτησαν στις πρόσφατες κρίσεις, όπου οι Στρατηγοί και οι Ταξίαρχοι των Σωμάτων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, έφτασαν στα αυτιά της ηγεσίας και δεν άρεσαν καθόλου.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι σταδιακά θα υπάρχει συρρίκνωση των Σωμάτων του ΣΞ ή και κατάργηση ορισμένων εξ αυτών.

Τα πρώτα δείγματα ήρθαν από την διαφαινόμενη προσπάθεια κατάργησης της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και συγχώνευσης της με την Πολιτική Δικαιοσύνη. Αναμένονται εξελίξεις σύντομα.

Το γεγονός αυτό συμπαρασύρει στην κατάργηση και των Δικαστικών Λειτουργών και των Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων.

Στη συνέχεια ορισμένοι πιστεύουν ότι θα έρθει η σειρά της ενοποίησης του Τεχνικού με το Σώμα Υλικού Πολέμου, επίσης τυχόν καταργήσεις των στρατιωτικών συμβούλων, μετεωρολόγων, κτλ.

Περιμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα τις επίσημες θέσεις του ΓΕΕΘΑ και των Επιτελείων.
ΠΗΓΗ : Staratalogia
(Ε.Σ.)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου