**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τα των Πρακτόρων της ΄΄ΜΙΤ΄΄ για τος S-300 και άλλων τινών ΄΄Μύθων-Ιστορήματα΄΄




Τα των Πρακτόρων της “ΜΙΤ “ για τους S-300 και άλλα τινά Μύθων -Ιστορήματα !16
 Το ότι έχουμε φαντασία ως λαός είναι γνωστό τοις πάσι ,αλλά να διαβάσουμε και να ακούσουμε τα περί καθόδου των Πρακτόρων της “ΜΙΤ” στην παρέλαση των Αθηνών …Κάπου πρέπει α υπάρχει και ένα μέτρο στα σκοτεινά γραφεία των σχετικών και μη συντακτών των “Στρατιωτικών ή άλλων στο χώρο της Άμυνας “!
 Απαντήσεις σε ερωτήματα : Ήρθαν οι S-300 από την Σμηναρχία Μάχης της Κρήτης στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου Ναι ή όχι ;6pz2
 Η Απάντηση είναι ναι βεβαίως και ήρθαν ,αλλά όχι όλη η Σμηναρχία ούτε βέβαια έφυγαν όλοι οι εκτοξευτές των βλημάτων των S-300 , που ως γνωστό μετά την Βολή στο Πεδίο Βολής έχουν τεθεί και επίσημα στο δίκτυο Αεράμυνας της Χώρας και αναλαμβάνουν κανονικά και με τον νόμο ετοιμότητα !
 Για τους μη κατέχοντες το αντικείμενο, να αναφέρουμε ότι η Αντιαεροπορική Άμυνα της Χώρας αναλαμβάνει ετοιμότητος καθ όλον το 24ώρο με καταστάσεις ετοιμότητας 20′, 3ώρου και 12ώρου !
 Σε εξαιρετικές Καταστάσεις και με εντολή του Σχηματισμού οι καταστάσεις κατεβαίνουν και σε χρονικό διάστημα του 5λέπτου …Το οποίον σημαίνει σα απλά Ελληνικά ότι μπορεί να εκτοξευθεί βλήμα εναντίον στόχου εντός πέντε (5) λεπτών !
Έμεινε το νησί της Κρήτης χωρίς την Προστασία των S-300 κατά την διάρκεια που μέρος της Δύναμης  της Σμηναρχία Μάχης  και όχι βέβαια όλη η δύναμη των S-300 ήρθαν στην Αθήνα ;
 Οι Εκτοξευτές των S-300  και το προσωπικό   που ήταν βάρδια στην ετοιμότητα παρέμειναν στη Κρήτη και ελάμβαναν τις κανονικές καταστάσεις ετοιμότητας από το Σύστημα Αεραμύνης .
 Να αποκαλύψουμε εδώ ότι κανείς δεν φαντάζεται βέβαια ότι τα βλήματα που μεταφέρουν στις παρελάσεις ή στις εκπαιδεύσεις οι Μονάδες είναι ενεργά ! …Έχουν όλα τα συστήματα Ελέγχου ,προώθησης αλλά όχι και την γόμωση !
 Διαβάσαμε κάπου ότι Η” ΕΥΠ “κατάφερε και απέτρεψε σχέδιο Κατασκοπίας από Πράκτορες της “ΜΙΤ” που ήρθαν στην Αθήνα να φωτογραφίσουν τους S-300 !
Εδώ ίσως και να γελάγαμε αλλά ίσως και να προβληματιστούμε ,αλλά δεν είναι δικό μας θέμα για πιο σκοπό κάποια πράγματα γράφονται και λέγονται !
 Να θυμίσουμε λοιπόν ότι εμείς οι ίδ333-2ιοι καλέσαμε στην βολή των S-300 στο Πεδίο Βολής Κρήτης τον ΑΚΑΜ της Τουρκίας να παρακολουθήσει τη Βολή και ενημέρωναν τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας που εκείνη ακριβώς την ώρα ήταν στο ΥΠΕΞ της Ελλάδος για επίσημη επίσκεψη ! (φώτο)
 ¨Όσο για τις φωτογραφίες των A/A Συστημάτων των S-300 Τούρκοι γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αλλά τακτικές δυνατότητες των S-300 αφού το Σύστημα ήταν σε προσφορά για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας από την Ρωσία στο πλαίσιο της προμήθειας του Α/Α Συστήματος μακράς εμβέλειας από την Τουρκία !
Τώρα να έλθει» γκρουπ Πρακτόρων της ΜΙΤ » στην Αθήνα για πάρει φωτογραφίες ενός συστήματος που θα ήταν σε πρώτο πλάνο είναι για τα “Παραμύθια της Χαλιμάς !”
Τώρα το γιατί δεν παρέλασαν οι S-300 και κάποιοι τους κράτησαν σε κάποιο υπόστεγο μην το ψάχνεται σε ξένα δάκτυλα  και πράκτορες .
 Τα ξένα δάκτυλα θα είχαν αντιδράσει στην Βολή των S-300 ,αν δεν είχαν  ήδη  αντιδράσει ,αλλά εμείς θεωρούμε ότι η απόφαση ήρθε από το (Εσωτερικό της Κυβέρνησης)  για λόγους που κάποιοι τους θεώρησαν σωστούς αυτήν την χρονικά στιγμή … sic
 Δεν σημαίνει βέβαια ότι συμφωνούμε με την ενέργεια αυτή σε καμιά περίπτωση … αλλά καλά θα είναι όμως να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους για να βγάλουμε μόνοι μας και αβίαστα τα δικά μας συμπέρασμά και όχι ότι μας σερβίρουν κάποιοι …
Πονηροί οι Καιροί και τίποτε δεν γίνεται τυχαία !
Πηγή Veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου