....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

΄΄Ετοιμες οι αλλαγές στο νόμο περί προαγωγών΄΄


08.04.2014 | 00:01
Image
Μέσα στο αντιφατικό πολιτικό κλίμα των ημερών με το “Μπαλτάκος-Γκέϊτ” από τη μία και την “έφοδο” της Ελλάδας στις αγορές, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στα Γενικά Επιτελεία οι φήμες για αλλαγές στον νόμο περί προαγωγών “φουντώνουν” επικίνδυνα. Αλλαγές που θα αποτελέσουν “αντίβαρο” στο κόστος που θα προκαλέσει η απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές των στρατιωτικών.


Η πρώτη δέσμη μέτρων και αλλαγών που αφορούν τον νόμο 3883/2010 λένε οι πληροφορίες αφορά κυρίως αύξηση χρόνων παραμονής στους διοικητικούς βαθμούς και οδεύει προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για υπογραφή. Μέτρα με στόχο να ακυρώσουν επί της ουσίας όσα προβλέπει το ΣτΕ αναμένονται και από το υπουργείο Οικονομικών.

Η σιωπή που έχει επιβληθεί κάνει τις φήμες ακόμη πιο…τρομακτικές.

Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη κι όταν υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι τίποτα κακό δεν θα συνέβαινε γινόταν…κατακλυσμός μέτρων.

Για να μην ξεχνιόμαστε


•Καλοκαίρι προς φθινόπωρο του 2012, άπαντες διαβεβαίωναν ότι “περαιτέρω μειώσεις στους στρατιωτικούς δεν πρόκειται να υπάρξουν”.

•Τέλος Νοεμβρίου του 2012, το υπουργείο Οικονομικών είχε έτοιμο πίνακα με τις μειώσεις των βασικών μισθών, χρονοεπιδομάτων, επιδομάτων, που ήρθε στη Βουλή προς ψήφιση, με αναδρομική ισχύ από τον Αύγουστο του 2012.

Από το υπουργείο Οικονομικών δεν κρύβουν αυτή τη φορά τις προθέσεις τους. Οι σχετικές ανησυχητικές διαρροές έχουν ήδη γίνει.

Πηγή : onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου