....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία συνεχίζονται με το μεσοπρόθεσμο 2015 - 2018
Διαβάζοντας το ΜΠΔΣ 2015-2Ο18, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι έχουν παρθεί οι αποφάσεις,από το ΥΠΟΙΚ, σε ότι αφορά  τα αναδρομικά και την επαναφορά των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012, των ε.ε και ε.α. Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας.

     Οι αποφάσεις αυτές εκτιμάται ότι θα είναι οι παρακάτω:                                                                
      α.  Έχουν βρεθεί ήδη τα ισοδύναμα μέτρα τιμωρίας, με τα οποία θα μας ξαναπάρουν πίσω τα οφειλόμενα στο πολλαπλάσιο.

      β.  Θέλουν να μας αναγκάσουν να προσφύγουμε και πάλι  στην δικαιοσύνη, με αντικειμενικό σκοπό  την καθυστέρηση επιστροφής των δικαιουμένων χρημάτων.
 
   Δεν ισχύει, αυτό που ειπώθηκε και γράφτηκε, ότι αφού δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση από το ΣτΕ , δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί το δημοσιονομικό κόστος γιατί:
 
     α.  Ο ίδιος ο ΑΝΥΠΟΙΚ κ. Σταϊκούρας Χρήστος έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη ποιο είναι το εκτιμούμενο δημοσιονομικό κόστος.
      β. Το ΜΠΔΣ όπως αναγράφεται στη σελίδα 2 κεφάλαιο 1, περιέχει μακροοικονομικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και την ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ  της Ελληνικής οικονομίας. Άρα τα αναφερόμενα ποσά εσόδων και δαπανών δεν είναι απολύτως ακριβή αλλά κατ΄εκτίμηση, επομένως θα μπορούσε να γραφτεί η σχετική πρόβλεψη για το δημοσιονομικό κόστος.

     Επίσης διαβάζουμε ότι το ΥΠΟΙΚ είναι συνεπέστατο (και έτσι πρέπει), απέναντι στους εν ενεργεία και συνταξιούχους δικαστικούς λειτουργούς και τους επιστρέφει συνολικά το ποσό των 169,2 εκ. ευρώ (πίνακας 3.7),επαναφέροντας έτσι τους μισθούς και τις συντάξεις τους στα επίπεδα του 2012.
Το ΜΠΔΣ μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου