**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Διακλαδικοί Αγώνες Διμοιριών Επιδείξεων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ





Την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, διεξήχθησαν, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), οι διακλαδικοί αγώνες Διμοιριών Επιδείξεων των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ).         


Στους εν λόγω αγώνες, οι οποίοι είχαν πιλοτικό χαρακτήρα, συμμετείχαν οι Διμοιρίες Επιδείξεων από τα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ που ήδη διαθέτουν Διμοιρία Επιδείξεων, ήτοι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΞ (ΣΜΥ) και Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ).



Νικήτρια Διμοιρία ανακηρύχθηκε αυτή της ΣΤΥΑ.


Το β΄ εξάμηνο του 2014 θα πραγματοποιηθούν αγώνες με συμμετοχή Διμοιριών Επιδείξεων του συνόλου των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ καθώς και Σχηματισμών (εθελοντικά), καθιερώνοντας έτσι τη διεξαγωγή τους, σε ετήσια βάση, με στόχο την διεξαγωγή των 1ων Πανελληνίων Διακλαδικών Αγώνων Διμοιριών Επιδείξεων τον Απρίλιο-Μάιο 2015.


Στο πλαίσιο των επιδείξεων οι εν λόγω Διμοιρίες καλούνται να παρουσιάσουν ένα ελεύθερο πρόγραμμα, διάρκειας 8-10 λεπτών, δίδοντας έμφαση στην εμφάνιση, παράσταση, ακρίβεια, ζωηρότητα, συγχρονισμό και πρωτοτυπία, προάγοντας έτσι, την ευγενή άμιλλα και τον συναγωνισμό μεταξύ των συμμετεχόντων, αναπτύσσοντας παράλληλα πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και αλληλεγγύης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου