**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014



Το όχι του Α/ΓΕΝ για την μελέτη βιωσιμότητας ενός Ενιαίου Μετοχικού Ταμείου - Έγγραφο

20.06.2014 | 00:01
Image
Ηχηρό όχι είχε πει ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης για την μελέτη βιωσιμότητας ενός ενιαίου μετοχικού ταμείου. Η ιδέα για την μελέτη είχε διατυπωθεί από το επιτελείο του πρώην ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη και το κόστος της είχε υπολογιστεί περίπου στις 300.000 ευρώ.

Αυτό το κόστος θα το κάλυπταν τα Μετοχικά Ταμεία, με το ΜΤΝ να αναλαμβάνει κόστος της τάξεως των 90.000 . Κάτι με το οποίο είχε διαφωνήσει ο αείμνηστος πρόεδρός του Μιλτιάδης Κανάρης αλλά όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύουμε και ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης.



Ο Α/ΓΕΝ στο έγγραφό του προς τον ΥΦΕΘΑ ανέφερε ότι “η δυσχέρεια κάλυψης της δαπάνης ,τόσο από τον προϋπολογισμό του ΜΤΝ όσο και από τον λειτουργικό προϋπολογισμό του ΓΕΝ σας έχει γνωσθεί εγκαίρως με σχετικό ,με το οποίο σας επαναδιαβιβάσθηκαν και οι πάγιες απόψεις/θέσεις του ΜΤΝ και του ΓΕΝ για την προοπτική / διαδικασία ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων που εξακολουθούν να ισχύουν αμετάβλητες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου