**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Έγγραφο - κοροϊδία για τους Στρκούς! Ποιοι το εξέδωσαν τι ζητάνε από τα Γεν ικά Επιτελεία!





12.06.2014 | 00:01
Image
Οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί -όπως και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες- πολλά στα χρόνια της κρίσης. Και γι΄ αυτό είναι τουλάχιστον απρέπεια να προσπαθούν κάποιοι να τους παραπλανήσουν για να μην πούμε να τους κοροϊδέψουν. Γιατί αυτό κάνουν κάποιοι.

Ένα έγγραφο που ανήρτησε ο πρόεδρος του ΣΑΣΣ Γιάννης Αντωνιάδης ,για να ενημερώσει τους συναδέλφους του το αποδεικνύει.

Το έγγραφο της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ προς τα Γενικά Επιτελεία ζητά προτάσεις για μια σειρά θεμάτων στα οποία η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών έχει πει ξεκάθαρα και σκληρά ΟΧΙ. Διαβάστε το έγγραφο:





Για ποια θέματα ζητά προτάσεις η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ;
-Τροποποίηση του ασφαλιστικού καθεστώτος, για τους εισαχθέντες στις Ε.Δ. τα έτη 1990-1992. Το υπουργείο Οικονομικών πριν μερικές μέρες μόλις είπε ξεκάθαρα ΟΧΙ επικαλούμενο οικονομικό κόστος ,το οποίο βέβαια δεν υπάρχει.

-Αναθεώρηση/Τροποποίηση επι τα βελτίω, του υφιστάμενου καθεστωτος χορήγησης καταστάσεων επιβιβάσεως στο μόνιμο προσωπικό των Ε.Δ. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως και δεν υπάρχει και καμία πρόβλεψη να γίνει.


-Προτάσεις για την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς. Ο Σταϊκούρας αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είναι γνωστό και στον τελευταίο στρατιώτη ότι είπε ΟΧΙ στην αποδέσμευση κονδυλίων πως είναι δυνατόν να ρωτά η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ;

-Προτάσεις για τους 3τεκνους γονείς. Έχουν χάσει κάθε διευκόλυνση από παντού ,πόσο μάλλον στο στράτευμα.

Συνεπώς προς τι το χαρτί της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ; Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση στους στρατιωτικούς ότι όλα αυτά ακόμη “παλεύονται” . Με ερωτήματα δεν μπορεί να λυθεί τίποτα απ΄ όλα αυτά.

Γιατί γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού; Μα γιατί από δω και πέρα φαίνεται ότι θα “μυρίζουν” διαρκώς εκλογές …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου