**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Υπηρεσία Ψηφιακής Υποβολής Προτάσεων - Ιδεών μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης Διαδικτυακών Υπηρεσιών του ΓΕΣ



Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η υπηρεσία ψηφιακής υποβολής προτάσεων - ιδεών, προς το ΓΕΣ/ΔΜΠ, για θέματα Στρατιωτικού ενδιαφέροντος. Δικαιούχοι της υπηρεσίας είναι όλα τα Μόνιμα Στελέχη και Μόνιμοι Υπάλληλοι, του ΓΕΣ.

Η νέα υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στα πλαίσια της αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται στα Στελέχη, και φιλοξενείται στην Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών του κόμβου διαδικτύου του ΓΕΣ.

Η ηλεκτρονική πύλη, πέραν της ανωτέρω υπηρεσίας, παρέχει πρόσβαση στις βεβαιώσεις που δικαιούνται τα Στελέχη και το Συνταξιοδοτούμενο προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπως...

α. Τις βεβαιώσεις οικονομικής ενίσχυσης, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για τους μερισματούχους του ΕΚΟΕΜΣ.

β. Τις βεβαιώσεις αποδοχών, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για το εν ενεργεία και συνταξιοδοτούμενο προσωπικό που μισθοδοτήθηκε από τον ΟΛ.ΚΕ.Σ.

γ. Τα αναλυτικά φύλλα μισθοδοσίας, του εν ενεργεία Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού, που μισθοδοτείται από το ΟΛ.ΚΕ.Σ.

Σύντομα, μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης, θα είναι διαθέσιμες και η ετήσιες βεβαιώσεις βιβλιαρίων υγείας, αρμοδιότητας ΓΕΣ/ΔΥΓ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου