**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

O Σταϊκούρας καλεί σε συνάντηση τους Στρκούς ( ΠΟΕΣ ) 1η Ιουλίου για την απόφαση του ΣτΕ


ΣΧΟΛΙΟ !!!  :   Ο Σταϊκούρας καλεί την ΠΟΕΣ σε συνάντηση για την απόφαση του ΣτΕ.
                           Ενδέχεται να προσκληθούν και οι ΕΑΑ??? 
                          Τελικά πιο μεγάλη ισχύ έχει η ΠΟΕΣ από τις Ενώσεις Αποστράτων???             



Image
Η κυβέρνηση έκανε την κίνηση που αναμενόταν χωρίς βέβαια να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με την απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές.

Πριν από λίγο το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ενημέρωσε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ,ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας τους καλεί σε συνάντηση την 1η Ιουλίου, στο υπουργείο Οικονομικών.


Σ΄ αυτή τη συνάντηση θα γίνει γνωστό το σχέδιο της κυβέρνησης για το πως θα υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ.


Το γεγονός οτι ζητήθηκε αυτή η συναντηση ασφαλώς αξιολογείται θετικά. Δηλαδή κάποιο σχέδιο εκτέλεσης της απόφασης υπάρχει. Μένει να δούμε τι προβλέπει.

Εκτός από την ΠΟΕΣ    ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ   να κληθούν και ενώσεις αποστράτων.

Και είρθε το 2ο τηλεφώνημα που λέει ΄΄ Μόνο το ασφαλιστικό θα συζητήσουμε΄΄

 Πριν προλάβουν να χαρούν οι στρατιωτικοί με το τηλεφώνημα απο το γραφείο του αναπληρωτη υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ήρθε η διευκρίνηση - πάγος.

Απο το γραφειο του κ. Σταϊκούρα υπήρξε νέος κύκλος τηλεφωνημάτων προς τους εκπροσώπους στρατιωτικών ενώσεων οπου διεκρινιζόταν οτι η ατζέντα της συνάντησης θα περιλαμβάνει μόνο το θέμα του ασφαλιστικού για τους στρατιωτικούς που εντάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις την περίοδο 1990-92.

Για το θέμα της απόφασης της επικρατείας θα υπάρξει άλλη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Σε αυτη την συνάντηση γίνεται προσπάθεια να εκπροσωπηθούν οι στρατιωτικοί μονο απο τις θεσμικές ενώσεις αποστράτων. Κατι που δεν πρόκειται να γίνει αποδεχτό απο την ΠΟΕΣ η οποία μόνη της ξεκίνησε και τελείωσε την υπόθεση του ΣτΕ.

Πηγή : OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου