**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τις 92.000 έφτασαν οι αιτήσεις προς το ΝΣΚ !!!



. PDF Εκτύπωση E-mail
arthro
Όπως μας ενημέρωσαν συνάδελφοι Σασίτες , που επισκέφθηκαν και αυτοί το Ν.Σ.Κ. για να καταθέσουν αίτηση στο Ν.ΣΚ. για διακοπή παραγραφής της απαιτήσεως, από τη δικαίωση μας στο ΣτΕ  (υπόδειγμα μπορείτε να βρείτε εδώ), ο αριθμός των πρωτοκολλημένων αιτήσεων, έχει φθάσει αισίως τις..... 92.000 !!!! Ισως καποιοι "πολιτικοί ταγοί" θα πρέπει να προβληματισθούν έστω και τωρα με αυτη την εικόνα ταλαιπωρίας των συναδέλφων και να προβούν σε άμεση αποκατασταση των αδικιών, που έχουν παρανόμως υποστεί.

Υ.Γ. Για τον περαιτέρω χειρισμό των αιτήσεων , από την πλευρά των συναδέλφων, καλό θα είναι να κρατηθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου για την περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον (εαν η υπόθεση πάρει την νομική οδό και προς αποφυγή θεματων παραγραφής), ενώ το Ν.Σ.Κ., εκτιμάται πως θα προωθήσει τις αιτήσεις αυτές στις αρμόδιες δημόσιες αρχές (Γενικά Επιτελεία για τους ε.ε. και Γ.Λ.Κ. για τους ε.α.), εφόσον δεν χειριστεί το θέμα το ίδιο (έκδοση σχετικού πρακτικού εντός 6μηνου) 
Πηγή : ΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου