....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Συναγερμός στα ΓΕ από άρθρο ΄΄χρησμό΄΄ σε Ν/Σ του Υπουργείου Εργασίας


|
Image
Συναγερμός έχει σημάνει από χθες το βράδυ στα Γενικά Επιτελεία αλλά , στις Ενώσεις Στρατιωτικών και απόστρατων από ένα περίεργο άρθρο που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που περιλαμβάνει πολλά και διάφορα “προαπαιτούμενα” για την τρόϊκα.
Ένα άρθρο το 221 του νομοσχεδίου περιλαμβάνει μια παράγραφο που είναι με τέτοιο τρόπο διατυπωμένη που προκαλεί …υποψίες. Τι λέει:

   “Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εργασίας,  Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργού, η οποία εκδίδεται μέχρι 31.12.2014, μετά από σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, καθορίζονται οι τεχνικές παράμετροι από τις οποίες θα προκύπτει  συντελεστής βιωσιμότητας ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία νέων ελλειμμάτων, για το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.), τους ειδικούς Κλάδους και Λογαριασμούς των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού (Μ.Τ.Σ., Μ.Τ.Α., Μ.Τ.Ν.) και ρυθμίζεται κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή τους”.

Ποιες θα είναι οι “τεχνικές παράμετροι” από τους οποίους θα προκύπτει ο “συντελεστής βιωσιμότητας” είναι το μυστήριο που προσπαθούν να “εξυχνιάσουν” οι στρατιωτικοί που έχουν γνώση αυτών των θεμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι κάτι πολύ δυσάρεστο κρύβεται πίσω από τις λέξεις του κειμένου.

Σύντομα θα γνωρίζουμε πόσο άσχημο είναι…

Πηγή : onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου