....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρόταση του Συνδέσμου (ΣΣΑΣ) για το νέο μισθολόγιο!Έτσι όπως την καταθέσαμε στο συντονιστικό των 3 Ε.Α.Α. και στην επιτροπή του νέου μισθολογίου του Υ.ΕΘ.Α. (μέλος της οποίας ήταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας), τον Μάϊο του 2013 :
misth1
Σύμφωνα με τις προτάσεις μας :-Κατηγοριοποίηση σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ-ΕΠΟΠ/ΕΜΘ -Ενκίων με ετη υπηρεσιας και διαφορποίηση για ΑΣΕΙ (από 8-26),ΑΣΣΥ (από 2-20),ΕΠΟΠ/ΕΜΘ (από 1-14) --Διατήρηση υφιστάμενων Β.Μ. και συντελεστών (Μ.Κ. 8 = Β.Μ. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ) --Διατήρηση υφιστάμενων ΕΧΥ (ΜΈΧΡΙ 29 ΕΤΗ) ή εναλλακτικά στα 40 ετη με ποσοστό 2% που θα χορηγείται με τη συμπλήρωση διετούς υπηρεσίας, προσαυξανόμενος επί του ίδιου ποσοστού για τις επόμενες πέντε (5) διετίες,επί ποσοστού 3% για τις επόμενες έντεκα (11) διετίες και μέχρι τηταξη στα πρότυπα του Δημοσίου σε μισθολογικά κλιμάκια από 1-26 --Συνάφεια κλιμα συμπλήρωση συνολικού ποσοστού 60%.Ο συντελεστής αυτός υπολογίζεται στο βασικό μισθό που δικαιούται κάθε φορά ο στρατιωτικός. --Διατήρηση υφιστάμενων επιδομάτων ή εναλλακτικά κατάργηση μόνο του επιδόματος διοίκησης-διεύθυνσης και αντικατάσταση του με το επίδομα υπερωριακής εργασίας., για να μην υποστει μείωση το εφάπαξ βοήθημα (συνέχεια πίνακα, παρακάτω)


misth002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου