....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σίτηση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών ΥΠΕΘΑ !

Πηγή : staratalogia

ΣΧΟΛΙΟ : ΄΄Οι δικαιούχοι θα πληρώνουν το αντίτιμο των γευμάτων τους και κάθε μήνα θα τους επιστρέφεται το συνολικό ποσό΄΄

Μπράβο, αυτη την συμφωνία έκαναν το ΥΠΕΘΑ και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ???
Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς οι οποίοι σιτίζονται στην Λέσχη , πληρώνουν υπέρ Λέσχης αλλα στο τέλος του κάθε μήνα δεν τους επιστρέφεται τίποτα ???
Μη λέμε μετά το ΕΚΟΕΜΣ βουλιάζει και ΑΥΤΟ ???


ΟΔΗΓΙΕΣ προς ναυτιλομένους... αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, σχετικά με τη σίτισή τους στις Λέσχες Αξιωματικών, εξέδωσε το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.). Οι στρατιωτικές λέσχες «ανοίγουν» και φέτος για... τους εκπαιδευτικούς και οι δικαιούχοι (όσοι υπηρετούν σε μονάδες μακριά από τον τόπο κατοικίας τους) θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να τους χορηγηθεί η Ατομική Βεβαίωση από τον διευθυντή του σχολείου.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να την προσκομίσουν στη λέσχη που επιθυμούν να σιτίζονται, για να εγγράφουν και να αποκτήσουν το Δελτίο Εισόδου. Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα πληρώνουν το αντίτιμο των γευμάτων τους και κάθε μήνα θα τους επιστρέφεται το συνολικό ποσό. Ειδικότερα, το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα καλούνται να αποστέλλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. φάκελο δαπανών με τις αποδείξεις για τη σίτισή τους. Μόνο τον πρώτο μήνα, στον φάκελο πρέπει να συμπεριλάβουν και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας Βιβλιαρίου Καταθέσεων (Εθνικής Τράπεζας), προκειμένου να κατατίθενται στον λογαριασμό αυτό το ποσό που ξόδεψαν.

Το ίδρυμα εφιστά την προσοχή στους δικαιούχους, καθώς γίνονται δεκτές μόνο οι διπλότυπες αποδείξεις και οι αποδείξεις ταμειακής μηχανής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.inedivim.gr, στην οποία θα βρουν αναλυτικό κατάλογο με τις συνεργαζόμενες λέσχες που εξυπηρετούν αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 16/09/2014 – ΕΥΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου