**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Επιστολή στον πρωθυπουργό!

ΠΗΓΗ : Τα νέα του ΣΑΑΥΣ .Εφημ. μηνών Ιουλ-Αυγ-Σεπ 2014 Αριθ Φύλλου 154 !

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Είναι αδύνατο πλέον να κατανοήσει κοινός νους τη λογική της διαρκούς στοχοποίησης και απαξίωσης των  Ενόπλων Δυνάμεων και των στελεχών τους, εν ενεργεία και αποστράτων, απαξίωσης που αγγίζει πλέον τα όρια της προσβολής.

Η ανταμοιβή για το έργο που προσέφεραν και προσφέρουν οι θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας , έργο ευθύνης και προσφοράς, είναι οι συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων που έχουν ξεπεράσει το 50% τα τελευταία χρόνια, η διαρκής και εξευτελιστική συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Είναι ντροπή για την Πατρίδα αυτή, τον 65% των στρατιωτικών να ζουν σήμερα κάτω από τα όρια της φτώχιας , να βιώνουν συνθήκες εξαθλίωσης και απόλυτου εξευτελισμού.

Προφανώς κάποιοι στην κυβέρνηση αδυνατούν να αντιληφθούν πως αυτές οι καταστροφικές επιλογές στον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας , ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας, απαξιώνοντας το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλέιας.

Θέλω να πιστεύω πως έστω και τώρα, θα κάνετε πράξη αυτά για τα οποία δεσμευτήκατε προεκλογικά.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι η ασπίδα και η ασφάλεια της Χώρας.Μην  τους προσβάλετε άλλο. Γιατί πράγματι, όπως εσείς ο ίδος είχατε τονίσει στο παρελθόν , ΄΄ολες οι δημοκρατικές χώρες τιμούν τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν την Πατρίδα . Δεν τους καθυβρίζουν. Δεν τους προσβάλλουν. Και δενυπονομεύουν το ηθικό τους ΄΄.
Κύριε Πρωθυπουργέ, στα αυτιά μας ηχούν τα λόγια σας : ΄΄ Όλα στο φώς και το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο΄΄. Αναμένομεν !
Το ΔΣ του ΣΑΑΥΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου