....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Εμημέρωση Μελών Παρ/τος ΝΑυπλίου απ΄π Εκπρόσωπο του ΔΣ/ΕΑΑΣ !

Ενημέρωση Μελών Παραρτήματος Ναυπλίου από Εκπρόσωπο του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκ. 2014 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς, ενημέρωση των μελών του παραρτήματος Ναυπλίου από τον εκπρόσωπο του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. και υπεύθυνο παραρτημάτων Ταξχο ε.α. κ. Χατσίκα Δημήτριο.

Στην ενημέρωση παρέστησαν το Τοπικό Συμβούλιο, πολλά μέλη του παραρτήματος, εκπρόσωποι του συμβουλίου του συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδος καθώς και απόστρατοι των άλλων κλάδων των Ε.Δ. Καλωσόρισμα απηύθυνε ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ναυπλίου Σχης (ΜΧ) Κορωνάκης Ανδρέας. 

Η ενημέρωση ήταν πλήρης, ουσιαστική, περιεκτική και κατανοητή, επεκτάθηκε δε σε θέματα που αφορούν στους απόστρατους, όπως το οικονομικό, το ασφαλιστικό, η υγειονομική περίθαλψη. Επίσης έγινε αναφορά στις ενέργειες της Ε.Α.Α.Σ. προς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, ενώσεις και κόμματα.

Έγινε συζήτηση όπου απαντήθηκαν απορίες και ακούστηκαν προτάσεις από τα μέλη.
Εκείνο το οποίο έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά σε πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που αναγνωρίζει στην ΕΑΑΣ το δικαίωμα συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των μελών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου