....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Βουλευτές της Κυβέρνησης αιτήθηκαν την Εφαρμογή Προγράμματος Σίτισης που ισχύει στους Εκπαιδευτικούς ύψους 5 ευρω ανά ημέρα και για το Στρατιωτικό Προσωπικό !

ΣΧΟΛΙΟ : Ήθελε πολύ μυαλό για να γίνει κάτι αντίστοιχο??? Γιατί κάποιοι άλλοι και όχι και για τους Στρατιωτικούς ??

 

Σας γνωρίζουμε ότι, την 15 Νοε 2013 με την Υπ Αριθμ 1435 αναφορά στη Βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ Βαρεμένος Γεώργιος,  κ. Δρίτσας Θεόδωρος, κ. Καλογερή Αγνή και κ. Χατζηλάμπρου  Βασίλειος, κατέθεσαν το Υπ αριθμ 16/23-10-2013 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών περιφέρειας Θεσσαλίας και αιτήθηκαν την εφαρμογή του προγράμματος σίτισης και για το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί σε μονάδες εκτός μόνιμης κατοικίας, ειδικά στην παραμεθόριο περιοχή και να του επιστρέφεται ποσό, μέχρι το ύψος των 5 ευρώ την ημέρα, όπως αντίστοιχα ισχύει για τους εκπαιδευτικούς.
Επιπλέον την 27 Φεβ 2015 υπογράφτηκε Επιχειρησιακή Συλλογική  Σύμβαση Εργασίας Προσωπικού ΔΕΗ Α.Ε  όπου στην παρ Β 4. με σκοπό την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της Επιχείρησης, τη βελτίωση των όρων και των συνθηκών εργασίας, καθώς και την αύξηση της παραγωγικότητας,χορηγείται, από την πρώτη του επομένου της υπογραφής της παρούσας ΕΣΣΕ μήνα και καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος αυτής, στο προσωπικό της Επιχείρησης τροφείο στο χώρο και κατά τον χρόνο εργασίας ή διατακτικές σίτισης μέχρι του ποσού των έξι (6) ευρώ για κάθε ημέρα πραγματικής εργασίας στη ΔΕΗ Α.Ε. (φυσική παρουσία). Τα αφορώντα την ως άνω παροχή θα καθοριστούν με Απόφαση Διευθύνοντος Συμβούλου.
Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε την ΠΟΕΣ όπως προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και επαφές με τους αρμοδίους ώστε να υλοποιηθεί άμεσα και στο προσωπικό των ΕΔ το δίκαιο μας αίτημα, το οποίο το αιτήθηκαν και Βουλευτές της σημερινής Κυβέρνησης.
                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο              Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

                                                  
            Ηλίας Νατσιούλας                                           Δημήτριος Κούτσικος
Attachments:
Download this file (1435 ΑΝΑΦΟΡΑ.pdf)1435 ΑΝΑΦΟΡΑ.pdf[ ]590 kB
Download this file (ΤΡΟΦΕΙΑ.pdf)ΤΡΟΦΕΙΑ.pdf[ ]131 kB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου