**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Το γεύμα στο Γουδή και η δήλωση - ανακάλυψη Κωσταράκου περί ΄΄ανθρωπιστικής κρίσης΄΄ !

ΠΗΓΗ : onalert
ΣΧΟΛΙΟ : Αχ,  κ. Α/ΓΕΕΘΑ μου κάποτε ανακαλύπτουμε τι υπάρχει γύρω μας !!!! Ε, μετά από 4 ετη το ανακαλύψατε και αυτό !!! 

12.04.2015 | 15:51
Image
Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρέστη στο Γεύμα Αλληλεγγύης για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, που διοργάνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Πάρκο Στρατού, στο Γουδή. Η είδηση της ημέρας βέβαια είναι η δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ ο οποίος ανακάλυψε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ανθρωπιστική κρίση!!!
   Τέσσερα χρόνια τώρα είναι η πρώτη φορά που ο Α/ΓΕΕΘΑ το διαπιστώνει! Δημόσια τουλάχιστον. Κάτι εναι κι αυτό.


Παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευλόγησε το πασχαλινό γεύμα.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε :

«Να ευχηθώ Χριστός Ανέστη σε όλο τον ελληνικό λαό. Είμαστε εδώ η Πολιτική Ηγεσία μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ήσυχο, τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού. Είμαστε εδώ σε μία μεγάλη γιορτή, έχοντας ως προσκεκλημένους τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και ιδιαίτερα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που είναι θύματα της κρίσης. Γιορτάζουμε όλοι μαζί, γιατί αυτές τις αξίες, το μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, όσο και αν θέλουν δεν μπορούν να τις σβήσουν. Θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο".

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος είπε :

«Μία σημαντική ημέρα, με χαμόγελο. Όμορφος, καθαρός ουρανός. Ο κόσμος πλέον μπορεί να αρχίζει να χαμογελά. Αλλάζουν οι ημέρες και οι εποχές για την πατρίδα μας. Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την αναγέννηση και τις ελπίδες του λαού μας. Ευχαριστώ πολύ».

Και η δήλωση Κωσταράκου .

«Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων εύχομαι Χρόνια Πολλά στον ελληνικό λαό και Χριστός Ανέστη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται αρωγοί τούτη τη στιγμή, τη στιγμή της ανθρωπιστικής κρίσης, παρέχοντας αυτή την ελάχιστη δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας που είναι εδώ και μπορούν να διασκεδάσουν την εορταστική αυτή ημέρα, όπως διασκεδάζουμε πάντα, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και σύμφωνα με ό,τι κάναμε πάντα για το Πάσχα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου