....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Μετάνοιωσαν για την αποστρατεία Μανωλά και σκέφτονται να αποστρατεύσουν τον Α/ΓΕΣ Τελλίδη !

ΠΗΓΗ : OnAlert

ΣΧΟΛΙΟ : Πάνε καλά ??? Τελικά ο Α/ΓΕΣ πήρε τον ρόλο του πουκάμισου??? Ήμαρτον!!!

Τα σενάρια των κρίσεων έχουν αρχίσει και η πρώτη έκπληξη (;) κυκλοφορεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει “μετανοήσει” για την έτσι κι αλλιώς ανεξήγητη αποστρατεία του Χρήστου Μανωλά από τη θέση του Α/ΓΕΣ ,δεν είναι ικανοποιημένη από την μέχρι στιγμής παρουσία του διαδόχου του Βασίλη Τελλίδη και όσο κι αν ακουγεται απιστευτο …αναζητά νέο Α/ΓΕΣ!!!

Οι πληροφορίες τις οποίες δημοσίευσε στην εφημερίδα Παρασκήνιο ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης είναι βάσιμες και προκαλούν όπως και να ΄χει προβληματισμό.
Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Χ.Καπούτσης για τις κρίσεις “στο Στρατό Ξηράς, πολύ δύσκολα θα διατηρήσει τη θέση του ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντγος Βασίλειος Τελλίδης. Ο νυν Αρχηγός Στρατού, είναι άριστος επιτελής, έντιμος αξιωματικός, έχει οργανωτικές ικανότητες, είναι εργατικός, είναι «υπάκουος», αλλά του λείπει αυτό το «κάτι παραπάνω», που χρειάζεται να έχει ο ηγέτης του Στρατεύματος. Αυτό που είχε ο προκάτοχός του Χρήστος Μανωλάς ή ο Κ.Ζιαζιάς. Ήδη το Κυβερνητικό στέλεχος που μεθόδευσε την άδικη και άκαιρη αποστρατεία του Χ. Μανωλά δέχεται έντονη κριτική, από τους προϊσταμένους του. Το πιθανότερο είναι ο Β. Τελλίδης να μην συμπληρώσει 6μηνο στη θέση του ΓΕΣ. Μάλιστα αναζητούνται αντικαταστατές του και υπάρχουν δυο ισχυρές υποψηφιότητες. Ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού ή ο Μέραρχος της 16ης Μεραρχίας, θα είναι ο επόμενος Αρχηγός ΓΕΣ, με την ελπίδα και τις ευχές μας να … μακροημερεύσει”.

Εμείς να ευχηθούμε να επικρατήσει η λογική η οποία τα τελευταία χρόνια ειδικά στο ΓΕΣ ματαίως αναζητείται.
Ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης δεν μπορεί απλά να κριθεί! Μόλις έχει αναλάβει τα καθήκοντά του και δεν είναι δυνατόν να συζητάμε ότι μπορεί να αποστρατευθεί. Οτι ήταν λάθος η αποστρατεία του Χρήστου Μανωλά το γνωρίζουν και …οι πέτρες. Αυτό όμως πλέον δεν διορθώνεται πολύ περισσότερο με ένα νέο λάθος! Γιατί να αποστρατεύσεις Αρχηγό που δεν έχει κλείσει ούτε έξι μήνες στη θέση του είναι …έγκλημα.

Και αυτές οι κρίσεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον όπως καταλαβαίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου