....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Ποιος στρατηγός αναμένει τηλεφώνημα από τον Μεϊμαράκη για να είναι υποψήφιος !

ΠΗΓΗ : onalert
ΣΧΟΛΙΟ : Και δεν χτυπάει το ( σκασμένο ) τηλέφωνο !!! Πασίγνωστο άσμα ...

30.08.2015 | 20:03
Image
Αρκετοί είναι οι απόστρατοι που αναμένουν να ακούσουν το τηλέφωνο για να δεχτούν μια πρόταση για κάθοδο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα γράφονται ένας απ΄ αυτούς είναι και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Το όνομα του οποίου πάντα “παίζει” σε σενάρια τέτοιου είδους. Ποτέ μέχρι σήμερα κανένα απ΄ αυτά τα σενάρια δεν έγινε πραγματικότητα.

Τώρα όπως γράφουν τα Παραπολιτικά ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ είναι έτοιμος να “εμπλακεί” στην πολιτική με ένα κόμμα “παλαιό” κι όχι σε κάτι “νέο και φρέσκο” όπως επιθυμούσε.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο Φράγκος “θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια της κεντροδεξιάς…
Αυτό λέει σε συνομιλητές του ο Στρατηγός, ο οποίος διαχρονικά παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις.


Εκεί που επικεντρώνεται ο επίτιμος Α/ ΓΕΕΘΑ, είναι στα εθνικά θέματα και στην έντονη ανησυχία του για το μεταναστευτικό και τους πρόσφυγες, θέματα τα οποία αναλύει συνέχεια στις συζητήσεις του.
Με το τηλέφωνο ωστόσο ανοιχτό, για μία πιθανή πρόσκληση από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη”.

Η σχέση Φράγκου-ΝΔ ήταν πότε …κρύο,πότε ζέστη. Επί Σαμαρά είχε δεχτεί πρόσκληση να ενταχθεί στο “γαλάζιο στρατόπεδο”, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Κάποιοι του “το κρατάνε”. Κάποιοι άλλοι πάλι επιμένουν ότι θα είναι θετικό για τη ΝΔ να τον έχεο στις γραμμές της.

Το βέβαιο είναι ότι το όνομα Φράγκος έχει “παίξει” τόσο πολύ και τόσες φορές που θυμίζει το ποδοσφαιρικό αστείο για τους παίκτες που… “καίγονται” από τη πολύ προθέρμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου