**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησε η συνεργασία ΥΠΕΘΑ με τράπεζα Πειραιώς !


Η Τράπεζα Πειραιώς και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσφέρουν μία σειρά από προνόμια και παροχές σχεδιασμένα ειδικά για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους, όπως 
(1) αποκλειστικά προνόμια και παροχές σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες (προνομιακό κλιμακωτό επιτόκιο έως 3%, Προθεσμιακή Κατάθεση 12μηνης διάρκειας, Πιστωτική Κάρτα MasterCard “Των Ενόπλων Δυνάμεων”, Δάνεια κλπ) και 
(2) προσωπική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο τηλέφωνο 210 3898999 όλο το 24ωρο.
Με την κατάθεση των δικαιολογητικών που απαιτούνται κατά περίπτωση ο μισθοδοτικός λογαριασμός μετατρέπεται σε προνομιακός μισθοδοτικός με ετήσιο επιτόκιο 3% μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ. Με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας με δωρεάν συνδρομή επιστρέφεται το 3% επί των μηνιαίων αγορών με την κάρτα. ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση των πιστωτικών καρτών. Διαβάστε καλά τις οδηγίες.
Δικαιούχοι & Δικαιολογητικά...
Για απόστρατους Αξκους – Υπαξκους – 
Συνταξιούχους Υπαλλήλους
•Αστυνομική Ταυτότητα
•Πρόσφατο αποδεικτικό μηνιαίας σύνταξης
•ΦΕΚ Αποστρατείας εκδιδόμενο από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr)
•Υπεύθυνη Δήλωση (Αρ. 8 Ν. 1599/1996) θεωρημένη από αρμόδια Δημόσια Αρχή ως προς το γνήσιο υπογραφής του δηλούντος
α. Ενδεικτικά δικαιολογητικά πιστοποίησης 
στοιχείων Α.Φ.Μ. & Εισοδήματος:
-Πράξη διοικητικού ή διορθωτικού προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα)
β. Ενδεικτικά δικαιολογητικά πιστοποίησης στοιχείων παρούσας διεύθυνσης κατοικίας:
-Πράξη διοικητικού ή διορθωτικού προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα)
-Πρόσφατος Λογαριασμός Οργανισμού Παροχής Κοινής Ωφέλειας (π.χ. Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., Λογαριασμός Κινητού Τηλεφώνου, Μισθωτήριο Συμβόλαιο που έχει κατατεθεί σε Οικονομική Εφορία)
γ. Ενδεικτικά δικαιολογητικά πιστοποίησης τηλεφώνου:
-Λογαριασμός εταιρείας τηλεφωνίας ή Συμβόλαιο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ή Αντίγραφο Αίτησης Ταυτοποίησης Χρηστών Καρτοκινητής Τηλεφωνίας / Υπεύθυνη Δήλωση ή Λογαριασμός Κινητού Τηλεφώνου.
Η προσκόμιση των παραπάνω δικαιολογητικών που πιστοποιήσουν την ταυτότητα του Πελάτη, ισχύουν τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους Πελάτες της Τράπεζας, στα πλαίσια της επικαιροποίησης των στοιχείων Πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου