**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ανεπανάληπτη βραδιά !!!!



ΣΧΟΛΙΟ : Τα λόγια είναι περιτά ! Στον διοργανωτή ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους παρευρισκόμενους εύχομαι να ειναι γεροί και δυνατοί και του χρονου να ανταμώσουν και πάλι!
Αν το θέλει και ο ύψιστος θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά τον ακάματο ΑΝΘΡΩΠΟ που ότι κάνει το κάνει για την ενημέρωσή μας και μόνο !


PDF Εκτύπωση E-mail

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου σημειώθηκε το... αδιαχώρητο , οι Σασιτισες και οι Σασιτες, τίμησαν για μια ακόμη φορα το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ  & ανταποκρίθηκαν καθολικά, στο κάλεσμα μας. Ουτε ο αριθμος των προσκλήσεων, ουτε η χωρητικότητα του κέντρου διασκέδασης, ηταν ικανα να μας περιορίσουν και το μονο για το οποίο θα επιθυμουσαμε να ζητήσουμε τη συγκατάβαση των συναδέλφων, ειναι πως δεν προνοήσαμε να κλείσουμε μια αίθουσα 500 ατόμων και παραπάνω, που εκτιμήσαμε (απο την τεράστια ζήτηση) πως θα κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες μας....!!!!!
Στην εκδήλωσή μας, που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρόεδροι των Ε.Α.Α. κ.κ. ΠΕΡΒΑΙΝΑΣ,ΔΑΝΙΑΣ,ΚΑΒΒΟΥΡΗΣ, ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ, Ι.ΚΟΥΤΡΑΣ, ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΤΥΑ,Δ.ΦΑΛΤΑΪΤΣ,  ο Υπστγος ε.α. (ΣΣΝΣ) Α.ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ο Υπσγος ε.α. (ΔΙΚ) Κ.ΣΑΜΠΑΝΗΣ, η Πολιτευτής ΖΩΗ ΡΟΥΣΟΥ-ΜΕΛΑ, ο Δντής του ΝΝΑ Αρχπλχος (ΥΙ) Α.ΣΠΑΝΟΣ , ο Υπστγος (ΣΣΝΣ)Ζ.ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ....και πλήθος καλών συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία & φίλων.
Στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν η Αρχηγός της Σχολής MVI(YI) Δ.ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ο Αρχηγός του Ταγματος Μαθητων ΜIV(YK) Λ.ΚΟΝΟΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ,ο προπονητής της σκοπευτικής ομάδας της ΣΣΑΣ, Ν.ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, ο Δντης της Ευρωπαικής Χορωδίας της ΣΣΑΣ, Ε.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ , για την εθελοντική τους προσφορά στη ΣΣΑΣ καθως και η δημοσιογράφος Φ.ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ, για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας.
Ο τυχερός της βραδιας ηταν ο συνάδελφος Οικονομολόγος ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, που κερδισε και ενα δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, στην Κηφισιά.
Αξιοσημείωτα και  τα διάφορα "happenings" που συνέβησαν όπως ο διαγωνισμός "karaoke" για την ανάδειξη του νικητή του επάθλου, μιας ημερήσιας συνεδρίας στο "cocoon urban spa", ενω η καλλιτέχνης Χ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, μας ταξιδεψε με την μαγευτική της φωνή στην Αμερικάνικη country music.
Το Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΣΑΣ, ευχαριστεί θερμα ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Διοίκηση της ΣΣΑΣ, για την άδεια που εδωσε στους 2 μαθητές της Σχολής μας για να παραστουν στην εκδήλωση και να τιμηθουν (μέσω των προσώπων αυτών φυσικά τιμήθηκε και η ίδια η Σχολή ΜΑΣ), τους αγαπητούς συναδέλφους που ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές της χώρας μας, για να βρίσκονται δίπλα μας, τους ανωτέρω εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα τιμώμενα πρόσωπα, την αγαπητή ανωτέρω αναγραφόμενη καλλιτέχνη, το συνεργείο του Art Channel που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση, τους "χορηγούς" των extra δώρων "cocoon urban spa", Φ.ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ & Μ.ΔΙΠΛΑ, το φιλόξενο προσωπικό και την ιδιοκτησία του κέντρου "ΜΑΓΓΙΝΑΣ"  και αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει και ένα συγνώμη για τις οποιες ατέλειες που τυχόν παρουσιάστηκαν στο χωροταξικό του κέντρου και της τοποθέτησης των μελών μας, αλλά και στην αδυναμία λογω ελλειψεως περαιτέρω χωρητικότητας να καλύψουμε & τις ανάγκες παρουσίας, της τελευταίας στιγμης.....
Οψόμεθα.....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου