....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα νέα μας γραφεία στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Μετάλλιο Ευδοκίμου Υπηρεσίας σε Υπαξιωματικούς !

ΠΗΓΗ :kranosΤο Μετάλλιο Ευδοκίµου Υπηρεσίας. Απονέµεται στους µονίµους στην ενέργεια Ανθυπασπιστές και Υπαξιωµατικούς για ευδόκιµη υπηρεσία. ∆ιακρίνεται σε τρεις (3) τάξεις, όπως παρακάτω:
α. Μετάλλιο Ευδοκίµου Υπηρεσίας Α' Τάξεως: Απονέµεται στο βαθµό του Ανθυπασπιστή. β. Μετάλλιο Ευδοκίµου Υπηρεσίας Β' Τάξεως: Απονέµεται στο βαθµό του Αρχιλοχία και τους αντιστοίχους του Πολεµικού Ναυτικού και της Πολεµικής Αεροπορίας.
 γ. Μετάλλιο Ευδοκίµου Υπηρεσίας Γ' Τάξεως: Απονέµεται στο βαθµό του Ε- πιλοχία και τους αντιστοίχους του Πολεµικού Ναυτικού και της Πολεµικής Αεροπορίας. Η απονοµή του Μεταλλίου Ευδοκίµου Υπηρεσίας δεν είναι δυνατή, εάν ο Υπαξιωµατικός δε φέρει τουλάχιστον βαθµό Επιλοχία και δεν έχει συµπληρώσει οκταετή υπηρεσία ως Υπαξιωµατικός.
Οι Ανθυπασπιστές που προάγονται σε Αξιωµατικούς, συνεχίζουν να φέρουν το απονεµηθέν σ' αυτούς µετάλλιο. Α΄ τάξεως Β΄ τάξεως Γ΄ τάξεως Μετάλλιο Ευδοκίµου Υπηρεσίας Α΄ τάξεως Β΄ τάξεως Γ΄ τάξεως ∆ιεµβολή Μεταλλίου Ευδοκίµου Υπηρεσίας.

Ερώτηση το παραπάνω μετάλλιο έχει να χορηγηθεί από την υπηρεσία αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα να αναμένουν αρκετές χιλιάδες Υπξκοί  για την χορήγηση του!
Πότε θα χορηγηθεί;  Θα ενδιαφερθεί κάποιος επιτέλους!!! Η  ηθική αμοιβή αποτελεί κάτι μοναδικό για τα στελέχη των Ε.Δ.
Ι.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου