....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Χωροφυλάκων και Στρατιωτών κατά τη μάχη του Λιτοχώρου !Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας ανακοινώνει στα μέλη του και στον λαό τής Πιερίας ότι τη μεθεπόμενη Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. στο μνημείο Ηρώων Λιτοχώρου Δ.Δίου Ολύμπου (εντός του Δημοτικού Πάρκου Λιτοχώρου) θα γίνει από τους συγγενείς και οικείους των θυμάτων Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Χωροφυλάκων και Στρατιωτών κατά τη μάχη του Λιτοχώρου τη νύχτα της 30ης προς 31η Μαρτίου 1946.
Όπως...
κατά το παρελθόν, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμός μας από καθήκον και χρέος προς τους θυσιασθέντες συναδέλφους, θα αναλάβει την προετοιμασία και παρουσίαση της εκδήλωσης αυτής.
Η συμμετοχή του λαού της Πιερίας στην Επιμνημόσυνη Τελετή αποτελεί εκπλήρωση χρέους σ’ αυτούς που θυσιάστηκαν για την εθνική μας ανεξαρτησία, για την ελευθερία του λαού και για τη Νίκη της Δημοκρατίας.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου