**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Υπαναχώρηση της ΕΑΑΑ στα συμφωνηθέντα στο Συντονιστικό !

ΣΧΟΛΙΑ :           Giorgos Chatzimallis Σαν κάτι να μην πηγαινει καθόλου μα καθολου καλα !! Κύριε Πρ. της ΕΑΑΑ ψηφιστίκατε για το καλό των συναδέλφων Μην τους απογοητεύετε από την αρχη της θητείας σας. Σας ευχήθηκα καλούς και δικαιους αγώνες Μην με αναγκάσετε να πάρω πίσω την ευχη μου !!! Πρ ΤΣ/ΕΑΑΣ Ν. Πιερίας !!! Καλημέρα σε όλους σας !!!
ΥΓ : Και να σκεφθειτε ότι ο Πρ της ΕΑΑΑ εξελέγη προς μηνός περίπου Τα συμπεράσμτα δικά σας .
Για να μαθαίνετε τι συμβαινει γύρω μας .


Βασίλης Σιγάλας
Βασίλης Σιγάλας ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΡΡΟΗ. ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΑΑΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΑΚΙΣΕ. " ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΩ ΕΥ"




Υπαναχώρηση της ΕΑΑΑ στα συμφωνηθέντα στο Συντονιστικό
Συμβούλιο των τριών ΕΑΑ της 22ας Μαρτίου 2016
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την 22α Μαρτίου 2016 συνεδρίασε το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων,Αποστράτων EΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, όπου απεφασίσθηκαν μεταξύ άλλων, τα εξής:
α. Η διοργάνωση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας στη ΛΑΡΙΣΑ την 7η Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη, των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ., στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα σωματεία και τα στελέχη των Σ.Α.
β. Η εκδήλωση να γίνει υπό την αιγίδα του Συντονιστικού και η οργάνωση της από τα οικεία παραρτήματα των Ενώσεων.
γ. Να συνταχθεί από τον Πρόεδρο του Συντονιστικού και Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν. σχετική ανακοίνωση επί του υπόψη θέματος.
δ. Η ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, ότι δύναται να ανακοινωθεί άμεσα η υπόψη απόφαση.
Δυστυχώς και πριν περάσει ένα 24ωρο, η ΕΑΑΑ , μας ενημέρωσε ότι υπαναχωρεί από τα συμφωνηθέντα χωρίς να εξηγήσει το λόγο που έπραξε τούτο. Οι ερωτήσεις πολλές και αμείλικτες:
• Τι μεσολάβησε και φθάσαμε σε αυτήν την αλλαγή στάσης της ΕΑΑΑ;
• Ποιος και γιατί οδήγησε την ΕΑΑΑ να υπαναχωρήσει στα όσα συμφωνήθηκαν στην υπόψη συνεδρίαση του Συντονιστικού;
• Ποιος από τους κόλπους της Αεροπορίας και γιατί έθεσε «βέτο» στη ματαίωση της διαμαρτυρίας;
• Ποιος και γιατί δεν θέλει να εκφραστεί η αγανάκτηση των Στρατιωτικών επί των δίκαιων και διαχρονικών αιτημάτων – θεμάτων μας και τη θέση μας για τα Εθνικά, τα θεσμικά και κλαδικά ζητήματα που μας ταλανίζουν;
Για όλα τα παραπάνω οφείλει ο κ. Πρόεδρος της ΕΑΑΑ να δώσει μια πλήρως τεκμηριωμένη και σαφή απάντηση. Είμαι σίγουρος ότι δεν την αναμένω μόνον εγώ, αλλά όλοι οι εα Συνάδελφοι, ιδίως όμως οι προερχόμενοι από την Πολεμική Αεροπορία που τίμησαν με την ψήφο τους τον πρόεδρο και τον Δντα Σύμβουλο της ΕΑΑΑ,
Ας έχουν υπόψη τους ορισμένοι, πως την οργή και την αγανάκτηση μας κανένας μα κανένας δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει – σταματήσει. Θα βρει τρόπο και μέσα, να εκφρασθεί και σαν ποτάμι θα παρασύρει όλους τους λιγόψυχους και συμβιβασμένους.
Τέλος καλείται η ΕΑΑΝ, και με δεδομένη την επιθυμία της ΕΑΑΣ όπως αυτή εκφράσθηκε στο Συντονιστικό, αλλά και επιβεβαίωσε αυτή στο Διοικητικό Συμβούλιο της στις 23ης Μαρτίου 2016., να προχωρήσουν από κοινού και ανεξαρτήτως συντονιστικού, όπως άλλως προβλέπεται στο καταστατικό τους, στην υλοποίηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας.
Συνάδελφοι να είστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση!!!

Υπτγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ
Υ.Γ. Στο Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών ΕΑΑ συμμετείχαν: (1) Από την ΕΑΑΝ, Αντχος ΠΝ εα Σπυρίδων Περβαινάς (πρόεδρος). (2) Από την ΕΑΑΣ, Υπτγος εα Ευάγγελoς Δανιάς (πρόεδρος), Υπτγος εα Βασίλειος Ροζής (αντιπρόεδρος), Σχης εα Καίσαρης Νικόλαος (δνων σύμβουλος) και Αντγος εα Καρανίσας Θωμάς. (3) Από την ΕΑΑΑ, Απτχος(Ι) εα Σπυρίδων Καββούρης (πρόεδρος) και Ασμχος εα Ιωάννης Κρανιάς (δνων σύμβουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου